Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 03 augustus 2012 om 19:00
xgn google image
We zijn inmiddels augustus van het jaar 2012 betreden en dat betekent dat we nog altijd in die wispelturige zomer van 2012 zitten. Maandag volop zon kan dinsdag zomaar bakken regen betekenen. Tussen die zonnige dagen is er dus tijd genoeg om zo af en toe eens een spelletje mee te pikken.
In de afgelopen week zijn er eigenlijk vier games van naam verschenen. De eerste was Orcs Must Die! 2, die 30 juli verscheen voor de PC. Vervolgens was daar op 1 augustus de downloadbare game Awesomenauts voor de PC. Deze game werd door ons beloond met een 8,0.
Maar er kwamen nog meer games uit die van ons een acht verdienden. Zowel Hitman: Sniper Challenge, voor de PC, en Risen 2: Dark Waters, voor de Xbox 360 en PlayStation 3, werden met dit cijfer beloond. De recensies lees je respectievelijk hier en hier.
Zelf heb ik nog geen plannen voor het weekend. Eigenlijk hoop ik vooral dat er veel zon schijnt en ik lekker buiten kan vertoeven. Hoe zit het bij jullie? Ook graag zon, of liever regenachtig weer om lekker binnen achter de console te zitten? Laat het weten in een reactie hieronder.

Populair Nieuws