Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 24 augustus 2012 om 17:30
xgn google image
Schoolgaand Nederland is weer echt schoolgaand Nederland. In het zuiden van het land hebben de scholieren, waaronder ongetwijfeld velen van jullie, er alweer een weekje opzitten op school. De rest van Nederland moet binnenkort ook weer aan de bak. Gelukkig blijven er altijd weekenden, dus daarom de vraag: wat speel jij eigenlijk dit weekend?
Deze week mochten we al een stukje proeven van het overvolle gamenajaar dat er weer aan zit te komen. Zo kun je sinds deze week aan de slag met onder meer de nieuwe Counter-Strike, Darksiders II, de Dark Souls: Prepare to Die Edition, Endless Space (7,5) en Transformers: Fall of Cyberton.
Counter-Strike: Global Offensive en Darksiders II zijn veruit de twee grootste namen uit dit lijstje, maar ook de rest is zeker de moeite waard. Voor ieder wat wils. Natuurlijk kan ik me ook voorstellen dat je liever op het najaar wacht om je zuurverdiende geld uit te geven. Dan verschijnen de grote kaskrakers.
Zelf heb ik een druk weekend op komst. Als er wat gespeeld gaat worden, is het misschien wel Dead Island. Al maandenlang loop ik met het idee rond om die nog eens coöperatief te gaan doorlopen, maar het is er nog nooit van gekomen. We zullen zien. Graag lees ik in de reacties welke games jullie dit weekend zullen bezighouden.