Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 31 mei 2013 om 17:00
xgn google image
Vrijdag moet voor velen onder jullie weer een heerlijk gevoel betekenen. Klaar met de stress van het werk voor enkele dagen en natuurlijk klaar met de stress van de eindexamens, voorgoed! Ook de vwo'ers met Frans in hun pakket kunnen inmiddels weer tijd gaan besteden aan een lekkere game.
Deze week wil ik jullie vooral op één game wijzen die deze week verscheen, helaas wel exclusief voor de 3DS. Dat is Donkey Kong Country Returns 3D. Het is allemaal wat kleiner op het schermpje van de 3DS, maar dat maakte voor het eindoordeel weinig uit, zo bleek uit de recensie van onze gewaardeerde collega Tom.
Maar uiteraard heeft lang niet iedere XGN-bezoeker een 3DS. Daarom ben ik ook zeer benieuwd naar welke games dit weekend uit de kast getrokken gaan worden. Laat hieronder in een reactie achter wat jouw game voor dit weekend wordt, meerdere antwoorden zijn natuurlijk mogelijk. Zelf groet ik jullie en zeg ik: tot over twee weken. Want ook een redacteur moet zo nu en dan eens op vakantie. Onze weledele Stefan zal er vrijdag voor jullie zijn, fijn weekend!

Populair Nieuws

Laatste Reacties