Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 21 juni 2013 om 23:55
xgn google image
Extreme temperaturen, extreme regen- en onweersbuien, extreme herexamens misschien wel en extreme aantallen gestolen tentamens die boven water kwamen. Maar de week is weer voorbij, de rust is wedergekeerd, want het is weer tijd voor ... weekend! Wat speel jij eigenlijk dit weekend?
Sinds deze week kun je aan de slag met onder meer de nieuwe Pro Cycling Manager voor de PC, uiteraard voorafgaand aan de Ronde der Ronden in de wielerwereld, le Tour de France. Een andere nieuwe game waarin het draait om snelheid maken op twee wielen is MotoGP 13, dat een dag later verscheen dan PCM 2013. Een weekje voor de sportfans dus.
Heb jij één van deze games in huis gehaald of een andere game die deze week is verschenen, of ga jij dit weekend lekker aan de slag met een goede klassieker uit de gamekast? Laat het hieronder weten door middel van een reactie. Mocht jij nou nog op de middelbare school zitten, dan is wellicht jouw vakantie ook deze week begonnen. In dat geval: heb je al wat games voor de vakantie aangeschaft of geniet jij in de zomer liever van het zonnetje? Laat het ons weten!

Populair Nieuws