Wat is het beste Disney+ aanbod voor haar?

Article
zaterdag, 18 september 2021 om 11:00
disneylogof1632855639
Disney zorgt al jaren voor de mooiste pareltjes. Met hun eigen streamingdienst Disney+ is er een gloednieuwe wereld vol series, films en originals, met wekelijks nieuwe verhalen. Er is dus altijd iets nieuws om naar uit te kijken. Maar wat is nou het beste aanbod voor de vrouwelijke kijkers?

Cruella

Cruella speelt zich af rond de jaren zeventig in Londen. We volgen het verhaal van Estella, een slim en creatief meisje die dolgraag een modeontwerpster wilt worden. Door een aantal tegenslagen komt ze op de straat terecht, samen met haar beste vrienden Horace en Jasper.
Dit stel dieven houd wel van een potje kattenkwaad en Cruella vind het maar al te leuk om daaraan mee te doen. Ze bouwen een leven op in de straten van Londen. Op een dag ontmoet Estella de modelegende barones Von Hellman. De relatie tussen deze twee leidt tot een reeks gebeurtenissen en problemen die er voor zorgen dat Estella haas wraakzuchtige kant Cruella ontwaakt.

The Grand Budapest Hotel

In The Grand Budapest Hotel staan de twee heren Gustave H en Zero Moustafa centraal. Deze conciërge en piccolo worden enorm goede vrienden. Het verhaal draait om de diefstal van een kostbaar schilderij, een enorm familiefortuin en achtervolgingen in motorfietsen, treinen, sleeën en ski's. Om het allemaal nog erger te laten lijken speelt dit verhaal zich af in Europa tussen de twee wereldoorlogen in. Europa ondervindt rond deze tijd drastische veranderingen.

The Devil Wears Prada

Andrea komt uit een klein dorpje, maar verhuist naar het gigantische en altijd bruisende New York. Hier weet ze een baan te vangen bij één van de grootste modebladen. Ze wordt assistente van moderedactrice Mirandy Priestly, een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen. Maar geldt dit ook voor Andrea?

(500) days of summer

Deze romantische komedie over liefde en lot vertelt het verhaal van een jonge schrijver genaamd Tom Hopeloos. Niet zomaar een schrijver, maar een schrijver van wenskaarten. Hij is op zoek naar de vrouw van zijn dromen en zijn collega Summer is misschien wel de ware. Hij gaat heen en weer tussen de verschillende periodes in de dagen dat ze samen waren, want waar is het nou uiteindelijk fout gegaan?

WandaVision

WandaVision, gemaakt door het bekende Marvel Studios, combineert sitcom en MCU. Wanda Maximoff en Vision leven een normaal burgerlijk leven, totdat zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Er zijn vreemde dingen aan de hand, maar hoe dit nou precies komt is de grootste vraag van allemaal.

New Girl

New Girl is een comedyserie die op een moderne manier kijkt naar vriendschappen. Nadat Jess en haar vriend uit elkaar gaan, zoekt ze naar een nieuwe woning. Online vindt een een mooi loft, maar wanneer ze daar aankomt treft ze drie alleenstaande jongens die ze niet kent. Deze heren accepteren haar, omdat Jess hun wijsmaakt dat ze bevriend is met modellen.

Once Upon a Time

Tien jaar geleden deed Emma Swam haar kind op voor adoptie. Wanneer zij in Boston de 10-jarige Henry aantreft, is ze geschokt. Henry beweert dat de mensen in zijn stad figuren zijn uit een sprookjesboek. In die stad, genaamd Storybrooke, worden ze gevangengehouden door Henry's stiefmoeder Regina.
Volgens hem is zij de Evil Queen. Niemand in de stad lijkt Henry te geloven, hij denkt dat dat komt door Regina. Die ervoor gezorgd heeft dat iedereen hun ware identiteit vergeten. Regina wil al het goede vernietigen en Emma moet haar rol accepteren om haar te dwarsbomen.

Luca

De nieuwe film van Disney en Pixar, speelt zich af in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra en gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft, met ijs, pasta en eindeloze ritjes op de scooter. Luca deelt zijn avonturen met zijn nieuwe beste vriend Alberto, maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters.

10 Things I Hate About You

Bianca en Katarina (Kat) zijn twee zussen; de ene is het populairste meisje van de school, de andere het meest gevreesde. De eerste dag op zijn nieuwe school valt Cameron meteen voor Bianca, het prachtige meisje van zijn dromen. Het enige probleem is dat Bianca niet mag uitgaan met jongens, tot haar humeurige, niet datebare, oudere zus Kat ook uitgaat. Om zijn probleem op te lossen, gaat Cameron naar de enige die bij Kat zou kunnen passen: een mysterieuze "bad boy" met een slechte reputatie!

Loki

Na het stelen van de Tesseract wordt een alternatieve versie van Loki naar de Time Variance Authority gebracht. Dit bedrijf bestaat buiten tijd en ruimte, en bewaakt de tijdlijn. Loki mag vervolgens kiezen uit twee opties: de verdwijning van zijn bestaan onder ogen zien omdat het een "tijdvariant" is, of helpen de tijdlijn te herstellen en grotere bedreigingen te stoppen.