Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 26 maart 2017 om 11:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Ralph

Gekocht: Mass Effect: Andromeda
Uitgespeeld: -
Ik ben deze week begonnen met mijn avontuur in Mass Effect: Andromeda en ik vermaak mij enorm. Voor mij persoonlijk was Mass Effect 1 de beste Mass Effect-game uit de originele trilogie en Andromeda voelt aan als een verbeterde versie daarvan. Ik geniet van het verkennen van planeten, de vele verschillende wapens en armor en uiteraard het experimenteren met krachten. Ik ben momenteel op de prachtige planeet Havarl, wat het beste omschreven kan worden als een extreem exotische space jungle, en ik kan mij nog wel een paar weken vermaken.
mass effect andromeda gekocht

Rick

Natuurlijk speel ik nog volop Zelda: Breath of the Wild op mijn Nintendo Switch, maar ik vond zelf dat ik de backlog wel een beetje mocht bijwerken. Zo kwam ik er een tijdje geleden achter dat ik nog steeds niet Shadow of Mordor had uitgespeeld, waar ik dan ook even een paar uur in heb gestoken en nu de game heb voltooid.
En van de ene open-wereld game ga ik dan ook direct naar de andere met Horizon Zero Dawn. Een titel die al veel te lang op mijn radar staat, maar waar ik nog niet aan ben toegekomen (dank je wel, Breath of the Wild). Ik hoop dan ook snel met Aloy aan de slag te gaan en mij te verbazen in die wereld van Horizon Zero Dawn.
horizon zero dawn gekocht

Julius

Gekocht: Mad Max
Uitgespeeld: -
Zoals een oude wijze man ooit zei: beter laat dan nooit. Ik was al verliefd op Mad Max Fury Road, maar twijfelde sinds de release over de Mad Max game en het leek me eerlijk gezegd de volle prijs niet waard. Nadat hij in de sale kwam op Steam, toch maar even voor 6 euro op de kop getikt en ik moet zeggen dat het me erg bevalt. De game is trouw aan de film en zeg nou zelf, wat is vetter dan in een dikke bak rondracen door de woestijn terwijl je belaagd wordt door hordes vijanden?
mad max gekocht

Tristan

Gekocht: Mass Effect Andromeda
Uitgespeeld: -
Gisteren op de releasedatum ben ik er meteen aan begonnen, na het installeren van de game (42GB) en de eerste update (2GB) dan. Mijn eerste indruk was dat het verhaal sterk opent met een mooie uitleg van de gebeurtenissen die tot het Andromeda Initiative hebben geleid en wat er van jou wordt verwacht. Net als in Mass Effect 1 heb ik er nu ook enorm veel zin in om een nieuw avontuur te beleven.
Zoals velen heb ik ook een aantal reviews van de game (snel en de spoilers overgeslagen) doorgelezen. Maar kan mij hier niet zo in vinden, het verhaal wordt open en duidelijk gebracht en je leert stapsgewijs de karakters goed kennen. De animaties zijn geen groot probleem geweest tot nu toe voor mij.
mass effect andromeda gekocht

Populair Nieuws