Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 49)

Article
zondag, 12 december 2021 om 13:00
vi punch2f1634638889
Deze week mochten we tijdens The Game Awards het nodige zien om naar uit te kijken, maar dat ligt in de toekomst. Waar waren we mee bezig in het hier en nu? Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Arcane
Wat. Een. Serie. Ben jij een League of Legends-fan? Dan moet je Arcane kijken. Hou je van steampunk en/of fantasy? dan moet je Arcane kijken. Is slicke actie écht jouw ding? Dan moet je Arcane kijken. Ben je niet weg van al deze dingen? Dan moet je waarschijnlijk nog steeds Arcane kijken. Word ik betaald door Riot Games om dit te schrijven? Nee, maar ik sta ervoor open!
Dat Riot coole animatie kon maken wisten we al van de vele trailers en andere video's die ze in het verleden gemaakt hebben. Dat ze weten hoe ze een product maken dat niet een videogame is, hadden ze ook al bewezen met het bordspel Mechs vs. Minions. Maar Tellstones was dan juist weer een flinke misser, dus ik was alsnog bijzonder aangenaam verrast door Arcane. Ja, het is in Runeterra (Piltover en Zaun, om precies te zijn), maar de lore van League of Legends is verrassend rijk. Je kan Arcane absoluut waarderen als je helemaal niets van de game(s) weet. En voor mij is dit niet alleen de beste videogameserie die ik ooit gezien heb, het is überhaupt één van de betere series...
halo infinite multiplayerf1642348001

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Halo Infinite Battle Pass
Gekeken: Arcane
Deze week heb ik de Battle Pass van Halo Infinite gekocht om mezelf toch een soort van te verplichten om goed wat tijd te pompen in de multiplayer van de game. Na een paar potjes ben ik helemaal hooked en gezien het eerste seizoen best lang duurt, lijkt het me een prima idee om een vliegende start te maken.
Tevens heb ik Arcane verder gekeken en die serie staat direct bovenaan het lijstje als het aankomt op beste series van het jaar. Wat een fantastisch eerste seizoen!
brilliant diamond en shining pearl 1f1637078289

Marcus

Uitgespeeld: Pokémon Brilliant Diamond
Gekocht: -
Gekeken: Doctor Who: Flux
Deze week ben ik Pokémon kampioen van de Sinnoh-regio geworden. Ik zie de nodige problemen met de game, zoals dat bijna alle uitdaging vakkundig uit de game is verwijderd (in ieder geval in de main game, over de postgame kan ik nog weinig uitspraken doen). Maar er zijn ook welkome veranderingen en over het geheel genomen was het een fijne game. Ik speel nog steeds, want er is nog genoeg te doen op het gebied van legendaries en de hele Pokédex en daar geniet ik met volle teugen van.
Deze week was ook het einde van series 13 van Doctor Who, officieel bekend als Doctor Who: Flux. Een groot deel van het seizoen vond ik eigenlijk best wel geslaagd, maar er waren toch nog wat losse eindjes. Dat is logisch als je nog drie specials te gaan hebt voor het echt af moet zijn, maar er waren ook wat losse eindjes die voor mijn gevoel eigenlijk bij de laatste aflevering van Flux opgelost hadden moeten zijn. Maar ja, we zullen zien volgend jaar.