Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 20)

Article
zaterdag, 21 mei 2022 om 17:00
metroid zero missionf1653056529
Een nieuwe week, een nieuw lijstje. Deze week is extra speciaal, want ik neem deze lijst voortaan over. Maar niet gevreesd, ik maak geen grote veranderingen.
Deze week gaan we lekker retro met oude Nintendo games en series. Zijn jullie klaar voor nostalgie?

Marcus

Uitgespeeld: Metroid Zero Mission
Gekocht: -
Gekeken: Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Deze week heb ik Metroid Zero Mission er weer eens doorheen gejast. Af en toe moet dat even gebeuren, want het blijft gewoon een heerlijke game. Ik denk dat ik ook eindelijk doorheb hoe de ballspark precies werkt, al ben ik nog steeds in geen enkele vorm van shinesparken daadwerkelijk goed. Gelukkig is dat allemaal optioneel, dus ook als je niet zo goed bent in preciesie dingetjes kan ik Zero Mission gewoon aanraden!
Verder ben ik naar Doctor Strange geweest. Die viel me niet per sé tegen, maar het gaat me ook een beetje te ver om te zeggen dat het alles is wat ik ervan verwachtte. Het is gewoon een prima Marvel-film, dus ben je fan, ga vooral heen. Ben je toch al wat minder fan, dan kun je gerust wachten tot je hem een keer kunt streamen

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Better Call Saul seizoen 1
Overal om mij heen hoor ik hoe geweldig het nieuwe en laatste seizoen van Better Call Saul wel niet is. Ik heb de show alleen nog nooit gekeken, dus werd het maar een keertje tijd om eraan te beginnen. Het begint allemaal vrij traag en waarschijnlijk niet helemaal wat je zou verwachten als je Saul Goodman kent uit Breaking Bad.
Toch heeft de serie al vrij snel zijn haken in mij gezet en ben ik al snel door het eerste seizoen heen gevlogen en aan seizoen 2 begonnen. Ik vond persoonlijk alleen wel de seizoensfinale van seizoen 1 vrij raar. Je zou bijna niet denken dat het een seizoensfinale was, als je niet weet naar welke aflevering je kijkt...

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Parks and Recreation en The Batman
Een tijdje geleden had ik het over Parks and Recreation. De serie kwam wat stug op gang, maar na het tweede seizoen was ik hooked. Het wordt aardig wat vergeleken met The Office, en dat is niet gek. Maar Parks & Rec klimt uit deze schaduw en wordt gauw zijn eigen, veel positievere ding. De personages zijn grappig, gek, maar vooral ook hartverwarmend. En het einde was perfect.
Oh, ik heb trouwens ook The Batman gekeken met mijn vrienden. Leuk verhaal, trouwens. Ik zat in de trein naar Utrecht, want daar is de bioscoop waar we zouden kijken. Rond Gouda kreeg ik te horen dat mijn vrienden in een auto ongeluk waren gekomen, en daardoor niet meer op tijd bij de bios waren. Gelukkig was de film al te streamen op Prime. Dus hebben we het lekker gekeken op de bank, met huisgemaakte nacho's. Ahh, en de film was best prima.
better call saul temporada 6 estrenof1638202484

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Better Call Saul seizoen 5 en 6A
Deze week heb ik Better Call Saul seizoen 5 en 6 helemaal uitgekeken. Wat is deze serie per seizoen beter aan het worden zeg. Inmiddels denk ik dat ik de serie beter vind dan Breaking Bad en dat zegt veel gezien die serie één van de beste aller tijden is. Het heeft vooral te maken met het feit dat de serie eigenlijk precies het concept van Breaking Bad omdraait.
Je weet wat er met Saul Goodman gaat gebeuren en de reis die hij maakt om daar te komen is daardoor juist interessanter om te zien. Tel daarbij de verdieping op het drugskartel van Gus Fring op en het personage Mike waar je nog veel meer om gaat geven en je begint bijna te denken dat Heisenberg een nog groter monster was dan je oorspronkelijk dacht. Ik kan niet wachten op het einde!

Populair Nieuws