Wat vind jij van de Star Wars Battlefront beta? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 10 oktober 2015 om 15:00
xgn google image
Een spiksplinternieuwe XGN Doe Mee, die deze week in het teken staat van Star Wars. De beta dus, die van Star Wars Battlefront. Verder een korte terugblik op vorige week, waarin VR (Virtual Reality) naar voren kwam.
De vorige keer was de vraagstelling hoe jullie de toekomst van VR zien: zonnig of bewolkt. Epic Games, de maker van Gears of War, ziet de zonnige kant er wel van en zegt zelfs dat VR de toekomst van de game-industrie wordt. Of het zover gaat komen, moet nog blijken aangezien we niet zover in de toekomst kunnen kijken. Voor nu geven wij het woord aan Sol76:
Ja, Sol76, zo zou het ook kunnen lopen. Een tijdelijke interesse in VR en na een tijdje zijn we erop uitgekeken. Of het zo loopt is natuurlijk maar de vraag, maar met PlayStation VR en de Oculus Rift worden we in dat ‘nieuwe’ tijdperk geworpen. Nu maar eens zien wat dat tijdperk ons brengt.
Hoe dan ook, het is tijd voor die nieuwe stelling! En de XGN Doe Mee is tamelijk inspiratieloos deze week, als je het al zo mag noemen. Voornaamste reden is die bèta van Star Wars: Battlefront van DICE. Wij hebben je al meerdere redenen gegeven waarom je deze bèta moet spelen, maar de vraag die de Doe Mee stelt is als volgt:

Wat vind jij van de Star Wars Battlefront beta?

Wat vind de XGN’er er eigenlijk van? Stelt hij teleur of vind je hem onvoorstelbaar tof? Dit is jouw kans op een soort mini-recensie! Vertel dus in de reactie hieronder wat jij van de bèta vindt, en misschien ook wat je er zo tof of teleurstellend aan vindt. Zien wij je dit weekend nog op Hoth en anders volgende week bij een gloednieuwe XGN Doe Mee. Tot dan!

Populair Nieuws