Wat vind jij van Destiny Rise of Iron? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 24 september 2016 om 15:00
xgn google image
Bejubeld of keihard neergesabeld? Het is maar de vraag in welk kamp je staat als het over Destiny gaat. En wij willen beiden horen in deze XGN Doe Mee die in het teken staat van Destiny Rise of Iron!
De laatste keer wilden wij jullie voetbalharten warmer laten kloppen met de vraag hoe de demo van FIFA 17 nu was. Er waren gemengde reacties met velen die vonden dat het geen stap vooruit was ten opzichte van FIFA 16, terwijl anderen wel een verschil ervaarden. Wij geven svenysven het woord:
Objectiviteit is echter ook belangrijk bij FIFA en daarom noemt de XGN Doe Mee ook even wat minpunten op die hij zag staan: de AI zou nog steeds niet echt verbeterd zijn en de steekpassen zijn overpowered. Toch blijft het ontzettend lastig bij FIFA om één oordeel te krijgen, aangezien iedereen de voetbalgame op zijn eigen manier ervaart en let op bepaalde details. Maar dat is juist goed, want eensgezindheid zorgt voor een doodsaaie discussie, en natuurlijk een saaie Doe Mee.
Even genoeg voetbal voor deze week, we gaan ons richten op het ‘bejubelde’ Destiny! Bungie’s beloftegame kwam twee jaar geleden alweer uit en heeft sinds dinsdag zijn laatste grote DLC gekregen: Rise of Iron. De extra content geeft onder andere nieuwe wapens, missies, strikes en één nieuwe raid. Maar:

Wat vind jij van Destiny Rise of Iron?

Het is een vraag waar de Doe Mee zelf ook mee zit. Is de DLC, met enkele verhaalmissies die pak-en-beet zo’n twee uur duren wel de 30 euro waard? Helemaal in vergelijking met The Taken King van een tijdje geleden? Maar ook belangrijk: spelen jullie nog wel Destiny?
Een boel vragen weer van de Doe Mee en wij hopen op een boel antwoorden. Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws