5 Netflix releases maart 2018 die je niet mag missen!

Article
donderdag, 01 maart 2018 om 9:15
5 netflix releases maart 2018 die je niet mag missen 127198 2
Elke maand verschijnt er nieuwe content op de bekende streamingservice. In deze maandelijkse rubriek stellen wij een top vijf samen met content die je absoluut in die maand niet mag missen! Of dit nu gaat om films of series, alles komt aan bod. Ga zitten en voetjes omhoog, want de Netflix releases maart 2018 zijn weer om van te smullen.

5. Bates Motel seizoen 4 - vanaf 7 maart

We beginnen deze lijst van Netflix releases maart 2018 die je niet mag missen met Bates Motel. Klinkt deze naam bekend in de oren? Dat kan, aangezien het hotel voor het eerst verscheen in de klassieke horrorfilm van Alfred Hitchcock, genaamd Psycho (1960).
In Bates Motel zien we de jongere jaren van Norman Bates, voor de gebeurtenissen uit de bekende horror klassieker. Wanneer de vader van Norman komt te overlijden koopt zijn moeder Norma een hotel om in te trekken en een nieuw leven te beginnen. Door de serie heen zien we hoe Norman langzaam zijn verstand begint te verliezen en hoe zijn innerlijke psychopaat naar boven komt.
De eerste drie seizoenen van Bates Motel zijn al op Netflix te vinden en vanaf 7 maart komt daar seizoen vier bij. Wanneer het vijfde en laatste seizoen op Netflix komt is nog niet bekend, maar voor nu is er nog genoeg Bates Motel om van te genieten.
127207 1

4. Jessica Jones Seizoen 2 - vanaf 8 maart

Tussen de Netflix releases maart 2018 zien we ook de terugkeer van deze stoere superheldin. Het eerste seizoen van Jessica Jones viel enorm in de smaak en de privedetective zal wederom proberen om zaken op te lossen.
Niet vaak in een goede bui en waarschijnlijk met teveel alcohol op gaat Jessica Jones op pad om te zoeken naar aanwijzingen. In dit tweede seizoen probeert Jessica haar leven weer op orde te krijgen na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen. Wanneer er een nieuwe zaak opduikt wordt Jessica gedwongen om haar verleden in te duiken en te zoeken naar antwoorden.
Zoals bij alle andere Netflix series die door Marvel zijn geproduceerd zullen ook deze keer alle afleveringen op dezelfde datum verschijnen. Vanaf 8 maart is het weer tijd om heerlijk te bingewatchen!
127208 1

3. Love seizoen 3 - vanaf 9 maart

Liefde is niet makkelijk. Daarom neemt de serie Love ons mee in het verhaal van Mickey en Gus. Een koppel met een unieke kijk op het gebied van daten.
Love wordt gezien als een realistische kijk op relaties. We zien in de serie het mannelijke perspectief van Gus en het vrouwelijke perspectief van Mickey als het gaat om daten, jezelf aan iemand binden, communiceren met je partner en ga zo maar door. Een serie met genoeg momenten van humor met hier en daar wat drama-elementen.
Het derde seizoen van Love zal tevens ook het einde van de serie betekenen. Mocht je Love nog niet hebben gezien, dan kan je straks de gehele serie in één keer bekijken op Netflix.
127210

2. Annihilation - vanaf 12 maart

In onze lijst van Netflix releases maart 2018 zullen niet alleen series te vinden zijn. De nieuwe sciencefictionfilm, Annihilation, moet namelijk vanaf 12 maart exclusief op Netflix verschijnen.
In Annihilation volgen we Lena (Natalie Portman), een bioloog en voormalig soldaat. Ze belandt uiteindelijk in Area X, een sinister gebied dat zich uitstrekt over de Amerikaanse kust. Hier probeert zij erachter te komen wat er met haar man is gebeurd, maar Area X kan zowel mooi als gevaarlijk zijn.
Alex Garland, de maker achter Ex Machina (2015) is de regisseur en schrijver van Annihilation. Deze sci-fi film zal in de Verenigde Staten in de bioscopen verschijnen, maar ons kikkerlandje en andere landen binnen Europa krijgen de film rechtstreeks op Netflix aangeboden. Vanaf 12 maart kan Annihilation het beeldscherm in je huis overnemen.
127211 1

1. A Series of Unfortunate Events Seizoen 2 - vanaf 30 maart

In onze lijst van Netflix releases maart 2018 zal deze serie pas helemaal aan het eind van de maand verschijnen. Vanaf 30 maart kunnen we namelijk weer genieten van A Series of Unfortunate Events.
Met het eerste seizoen wist A Series of Unforntunate events al in de smaak te vallen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Lemony Snicket. Het eerste seizoen van de tv-serie vertaalde de eerste vier boeken naar het scherm. Het tweede seizoen zal boeken vijf tot en met negen naar je tv moeten toveren.
Humor, spanning, mysterie en soms een beetje griezelig. A Series of Unfortunate Events bevat alle Ingrediënten om een heerlijke serie neer te zetten.

Naar welke Netflix releases maart 2018 kijken jullie het meeste uit?

Wij zijn benieuwd naar welke nieuwe releases in maart jullie het meeste uitkijken. Welke films of series gaan jullie een kans geven? Laat het ons weten in de reacties. Bekijk hier de gehele lijst met alle Netflix releases die in maart zullen uitkomen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties