Vijf manieren waarop Sony de show steelt tijdens E3

Article
maandag, 09 juni 2014 om 11:54
xgn google image
De drie grote reuzen: Microsoft, Nintendo en Sony proberen allemaal onze aandacht te trekken tijdens de E3. Met veel nieuwe aankondigen belooft het een groots evenement te worden, maar wie steelt de show? Sony heeft heel wat in huis en zou daarom zomaar 'de winnaar' kunnen worden!
Natuurlijk komen de concurrenten van Sony ook uitgebreid in het nieuws, maar uit de kant van Sony verwachten wij de meest spectaculaire aankondigen van de drie grote game-bedrijven. Project Morpheus, PixelOpus, nieuwe game-titels en nog veel meer dingen staan op de planning. We geven je vijf redenen waarmee Sony de show gaat stelen!
5 meer indie titels voor sony 2298

5. Meer Indie-titels voor Sony

Sony haalt, door de jaren heen, steeds meer banden aan met derde partijen om goede titels uit te geven. In het bijzonder staan indie-games hoog op de agenda bij de afdeling games van het Japanse elektronica-gigant. Dit jaar komen er weer tientallen indie-spellen naar de PlayStation consoles en tijdens de E3 volgt een lijst met de titels.
4 meer japanse rpg s van sony 2299

4. Meer Japanse RPG's van Sony

Over drie maanden verschijnt Tales of Xillia 2 voor de PlayStation 3 en als het aan Sony ligt, komen meer titels uit Japan naar het Westen toe. Het gaat vooral om RPG's voor de PlayStation Vita, maar dat mag zeker niet de pret bederven. Voor wie niet genoeg kan krijgen van spellen in anime-stijl of wegsmelt van de vaak kleurrijke animaties, is Sony zeker de moeite waard om te volgen.
3 uncharted 4 2300

3. Uncharted 4

Uncharted 4 verscheen voor het eerst tijdens een pre-release feestje van de PlayStation 4 met een teaser trailer. Daarna was het weer voor lange tijd stil rondom het spel. Tijdens de E3 maakt Sony meer bekend over Uncharted 4. Onlangs werd een nieuwe projectleider voor de game aangewezen om het vierde deel nog beter te maken.
2 pixelopus onthulling 2301

2. PixelOpus onthulling

Wat PixelOpus precies inhoudt weet niemand buiten Sony om. Het project is één groot mysterie, dat misschien het levenslicht ziet tijdens de E3. PixelOpus is in ontwikkeling bij de afdeling Worldwide Studio van het Japanse bedrijf. Volgens de geruchten gaat het om een toevoeging voor de PlayStation Vita.
1 project morpheus 2302

1. Project Morpheus

Project Morpheus is het antwoord van Sony op de Oculus Rift. Virtuele realiteit is volgens Sony de toekomst en de E3 is een uitstekend moment om grootse onthullingen te doen. Met Project Morpheus kun je je helemaal inleven in een virtuele omgeving. De interactie stijgt omhoog en gamen wordt met Project Morpheus spectaculairder dan ooit tevoren.