Vijf leuke Red Dead Redemption 2 features - Dead Eye en Online

Article
vrijdag, 26 oktober 2018 om 10:20
5 toffe red dead redemption 2 features 140783
De release van Red Dead Redemption 2 is een feit. Op de vlucht met de Van der Linde gang, jagen op wilde dieren, steden en dorpen afstruinen; het is allemaal mogelijk in de nieuwe Red Dead Redemption game. Dit zijn vijf leuke Red Dead Redemption 2 features.

Dead Eye

De Litchfield Repeater (voor langere afstanden) en de Sawed Off Shotgun (voor kortere afstanden) zijn twee sterke wapens in Red Dead Redemption 2. Toch is er een ‘wapen’ misschien wel sterker dan alle andere vuurijzers: Dead Eye.
De Dead Eye feature kennen we al van de originele Red Dead Redemption game. Dead Eye kan heel handig zijn. Midden in een gevecht zijn seconden het verschil tussen een grote buit of een opengebarsten hersenpan. Dead Eye vertraagt de tijd, waardoor jij de tijd hebt om meteen voor het fatale schot te gaan.
Dead Eye in Red Dead Redemption heeft drie niveaus. In Red Dead Redemption 2 worden hier twee niveaus aan toegevoegd. Een van de twee nieuwe niveaus is al bekend. Op dit niveau worden de zwakke plekken van je tegenstander getoond wanneer je Dead Eye gebruikt. Niet alleen het hoofd kan een fataal schot opleveren, maar ook de longen of de lever. Dit kan je net dat extra zetje geven om het gevecht te winnen.
140784

Red Dead Redemption 2 Online

Red Dead Redemption 2 Online is nog niet beschikbaar tijdens de volledige launch van de game. Heel lang hoeven we niet te wachten, want de beta van de online modus staat gepland voor november 2018. De basis voor de online modus ligt bij de singleplayer van Red Dead Redemption 2.
Samen met vrienden het oude Wilde Westen in trekken; wie wil dat nou niet! Er is net zoveel vrijheid als in de singleplayer modus. Je kunt als ‘lone wolf’ door de open wereld trekken, maar je kunt je ook aansluiten bij een clan of gang. Samen sta je sterker uiteraard, maar alleen trek je wel een stuk minder aandacht.
Red Dead Redemption 2 Online doet een beetje denken aan GTA V online. En als het er ook maar een beetje op lijkt, dan wordt het een top modus.
140785

Arthur Morgan in de Van der Linde gang

Dieven, huurmoordenaars, vechtersbazen, ex-soldaten en premiejagers; klinkt als een gezellige boel. De Van der Linde gang, onder aanvoer van Dutch van der Linde, is de meest meedogenloze gang van die tijd. Bang voor niets of niemand en al zeker niet voor de wet.
In Red Dead Redemption 2 speel je als Arthur Morgan. Hij is een man die elke klus klaart, want hij is zijn hele leven al op de vlucht. Hij is scherp als een mes, koelbloedig als een reptiel in de vroege morgen en meedogenloos als een leeuw die al weken niets gegeten heeft. Samen met de andere bendeleden ga je voor niets of niemand uit de weg en dat is best tof.
In het echt is het wat minder leuk om achtervolgd te worden door de politie en daarom kan je je fantasie de vrije loop laten gaan in Red Dead Redemption 2. Overschrijd grenzen als nooit te voren en bepaal zelf hoe het pad dat jij bewandelt eruit ziet.
140786

De dieren in Red Dead Redemption 2

Er zijn meer dan tweehonderd diersoorten in Red Dead Redemption 2. Wolven leven in roedels, ganzen vliegen in formatie door de lucht en beren trekken alleen door de enorme open wereld. Er zijn veel meer diersoorten dan in Red Dead Redemption.
Er zijn in Red Dead Redemption 2 veel nieuwe dieren toegevoegd, zoals de buidelrat, het gilamonster en de Amerikaanse alligator. Genoeg nieuwe manieren om aan een verschrikkelijk einde te komen wanneer je door de open wereld loopt.
Er zijn ook negentien verschillende paardenrassen in Red Dead Redemption 2. Van Appaloosas tot Mustangs; ze moeten allemaal anders worden behandeld. En die behandeling is heel belangrijk. De band tussen jou en je paard kan sterker worden naarmate je het dier vaker hebt verzorgd en gevoerd. Hierdoor wordt het paard gezonder en kan hij sneller rennen. Zo ontkom je net aan die aanval van een bergleeuw.
Paarden kunnen in Red Dead Redemption 2 op verschillende manieren worden verkregen. Ze kunnen in het wild worden gevangen of worden gekocht uit een stal. Maar je zou geen onderdeel zijn van de Van der Linde gang, als je het niet op een andere manier ging proberen...
140787

De dorpen en steden in Red Dead Redemption 2

De dorpen in Red Dead Redemption 2 hebben eigenlijk allemaal een verhaal. Van Annesburg, waar mensen voor weinig geld in de kolenmijnen werken, tot aan Saint Denis, waar zakenmensen en zeelui samenkomen voor de handel. Het is een belangrijk punt in de Noord-Amerikaanse handelsroute.
De dorpen en steden hebben allemaal een eigen thema, waardoor het verhaal nog levendiger wordt gemaakt. Het klimaat in de dorpen kan ook heel erg verschillen. Het is niet zo dat alle dorpen altijd maar zonnig zijn. Mount Hagen ligt in een koud berggebied vol sneeuw en Rhodes ligt juist weer in een droog, warm gebied. Of je nu bruin wil worden of een sneeuwballengevecht wil houden; er is voor iedereen een plek in Red Dead Redemption 2.
Dit waren vijf toffe features uit Red Dead Redemption 2. Wil jij nu al een beetje toffe Red Dead Redemption 2 gameplay zien? Wij hebben de game al gespeeld!
De volledige game komt uit op 26 oktober 2018 en is nu al te pre-orderen voor de PlayStation 4 en Xbox One.