Vijf brute games 2017 - Welke potentiële toppers worden echt bruut?

Article
vrijdag, 21 juli 2017 om 9:35
xgn google image
In de rest van dit jaar komen er nog genoeg games uit voor ons gamers. Maar welke games worden nu echt bruut? Wij hebben vijf toffe brute games 2017 voor je samengesteld.
Deze lijst is samengesteld op vermoedens en verwachtingen. De games zijn nog niet uit dus het is afwachten of de games de verwachtingen waar zullen maken.

5. Wolfenstein 2: The New Colussus

Wat is een lijst van brute games 2017 zonder de nieuwe Wolfenstein? De trailers en gameplayvideo's van de game laten genoeg zien waarom deze game zo bruut wordt. Ten eerste weten wij dat het een gevecht wordt tegen de nazi's en als je daar de uiteenspattende hoofden bij optelt is het geen moeilijk sommetje meer.
Wolfenstein 2: The New Colussus is vanaf 27 oktober verkrijgbaar op de PC, PS4 en Xbox One.
114956

4. Yakuza Kiwami

Na het succes van Yakuza 0 komt ook Yakuza Kiwami naar Europa en de Verenigde Staten, het betreft een remake van de originele Yakuza. Deze game wordt bruut omdat je speelt als Kazuma Kiryu, hij zit in de gevangenis vanwege een moord op een Yakuza-lid. Ook al zit hij onterecht vast zijn dit genoeg ingrediënten om een brute game te verwachten. Kiryu krijgt namelijk na zijn vrijlating de gehele gangsterorganisatie Yakuza op zijn dak. Als dat maar goed gaat...
De game is al ruim een jaar uit in Japan maar is pas vanaf 29 augustus van dit jaar in het Westen verkrijgbaar. De game komt exclusief uit op de PS4.
114957

3. Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 wordt het nieuwste deel van de Star Wars shooterserie. Dit spel wordt bruut omdat het ten eerste Star Wars is en ten tweede kunnen gamers met veertig man de strijd aangaan in de ruimte. In de huid kruipen van Yoda en dan de tegenstander een kopje kleiner maken, er bestaat niet veel bruters dan dat op shootergebied.
Ondanks dat het weinig tot geen bloed te zien zal zijn behoort Star Wars Battlefront 2 zeker tot de brute games 2017.
114958

2. Call of Duty WW2

Kan een hype voor een game nog eerder worden ingezet dan dat werd gedaan met Call of Duty WW2? Op games van Rockstar na gebeurt dat zelden tot nooit en de reden daarvoor is ditmaal logisch. De ooit geliefde serie CoD keert terug naar de roots: de Tweede Wereldoorlog. Als dat nog niet genoeg is bevat de game ook een zombiemodus, de vooruitzichten zijn ontzettend bruut.
Het doublejumpen en het wallrunnen is compleet uit het spel gehaald en daar zullen heel veel fans, vooral de fans van het eerste uur, heel erg content mee zijn. Het wordt weer een ouderwetse CoD en dat is gewoonweg al bruut genoeg. De game komt op 3 november uit voor PC, Xbox One en PS4.
114961

1. Middle Earth: Shadow of War

Orks onthoofden op de ziekste manieren, dat kan in Shadow of War. De game draait om een ring die gebruikt wordt door Talion en Celbrimbor. Zij nemen het op tegen de vijanden zoals Sauron en zijn enorme leger van onder meer Orks. Jij zult hen moeten verslaan en de gevechten zien er weer ontzettend bruut uit, het bloed spat, net als de koppen, in het rond.
Op het gebied van geweld wordt Shadow of War waarschijnlijk één van de brute games 2017, zo niet de bruutste. Middle Earth: Shadow of War komt op 10 oktober uit voor de PC, Xbox One en PS4.
Welke game denk jij dat bruut gaat worden in de tweede helft van 2017? Laat het weten in de reacties.