Wat verwacht jij van Battlefield 5? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 01 augustus 2015 om 15:00
xgn google image
Shootertijd! De XGN Doe Mee is wel ontzettend benieuwd naar Battlefield 5, maar vooral naar jullie verwachtingen. Er wordt ook nog even teruggekeken naar vorige week waarin wij een vraag hadden over Tomb Raider. Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!
Vorige week vroegen wij wat jullie van de release van Tomb Raider op de PC en PlayStation 4 vinden. Het nieuwste gedeelte in de reeks rond Lara Croft komt namelijk tijdelijk exclusief naar de Xbox One, om vervolgens een jaar later het levenslicht te zien op de PlayStation 4 en PC. Volgens ons verwoordt Mathy het, het beste:
Erg duidelijk Mathy en een goed punt. Misschien moeten bedrijven niet meer veel geld gaan steken in tijdelijke exclusiviteit - zoals de DLC voor Call of Duty Black Ops 3, of Tomb Raider - maar investeren in nieuwe IP's en daarmee gamers lokken naar een console. Sommige gamers doen er niet zo moeilijk over en kopen beide consoles.
Hoe dan ook, genoeg over Tomb Raider, tijd voor onze nieuwe stelling! De XGN Doe Mee is een fervent fan van shooters, in principe alle games. En de Doe Mee deed dan ook even een sprongetje na het horen dat Battlefield 5 is aangekondigd. En onze stelling gaat over die shooter:

Wat verwacht jij van Battlefield 5?

Want wat verwacht jij van Battlefield 5? Het laatste gedeelte, Hardline, stelde volgens ons nogal teleur. Gaan ontwikkelaar DICE en uitgever EA zich herstellen met het derde deel? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie mening! Wordt Battlefield 5 het deel wat ontzettend veel wordt gespeeld, of misschien een game die je kort speelt omdat de multiplayer je toch niet trekt? Laat het ons weten! Tot volgende week!