Wat verwacht jij van Star Wars Battlefront 2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 01 april 2017 om 15:00
xgn google image
Het lijkt wel alsof de XGN Doe Mee een glazen bol heeft, aangezien de laatste stelling over Destiny 2 ging; een game die afgelopen week een officiele releasedatum kreeg. Deze week geen bol, maar een stelling over a galaxy far, far away. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een week geleden ging onze vraagstelling over Destiny 2. Er waren toentertijd geruchten dat de game in september zou uitkomen voor de hedendaagse consoles en misschien zelfs op de PC. Donderdag was het hoge woord er dan uiteindelijk uit: Destiny 2 komt op 8 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. En dat laatste was een verwachting van iemand:
En emir-alzubaydi heeft gelijk gekregen: de game komt inderdaad naar de PC. Vele PC-spelers waren vanaf de release van Destiny erg benieuwd of de game ook naar de PC kwam en ondanks vele geruchten arriveerde de titel nooit op dat platform. Of er ook enige vorm van cross-play tussen de platformen straks zit, is nog maar de vraag. Waarschijnlijk horen we op de E3 meer over Destiny 2.
Eventjes genoeg over Destiny 2, de XGN Doe Mee richt zijn vizier op een ander vervolg. Afgelopen week werd Star Wars Battlefront 2 officieel aangekondigd door EA, die tegelijkertijd meldde dat op 15 april meer informatie over de game bekend wordt gemaakt. De vraag is dan natuurlijk:

Wat verwacht jij van Star Wars Battlefront 2?

De eerste game werd op de E3 van 2015 warm ontvangen en dan vooral de multiplayer trailer. Maar toen de game uitkwam was er voor velen een gebrek aan content en miste de game vooral veel diepgang. Maar hoe zal diens opvolger het doen? En wat verwacht jij ervan?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat denkt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties