Uncharted The Lost Legacy karakters - Verder zonder Nathan

  Het zal voor veel Uncharted fans ongetwijfeld raar aanvoelen om op avontuur te gaan zonder Nathan Drake, maar we moeten er toch echt aan geloven. Niet Nathan, maar Chloe en Nadine zullen centraal staan in de Lost Legacy uitbreiding. Wat kunnen we verwachten van deze twee Uncharted The Lost Legacy karakters? Je leest het in deze special!

  Naughty Dog wist op het PlayStation Experience evenement hoge ogen te gooien met de aankondiging van Uncharted The Lost Legacy. Vooral de twee Uncharted The Lost Legacy karakters die een hoofdrol gaan vervullen waren onderwerp van gesprek, want hoe pakt Uncharted uit zonder Nathan Drake in de spotlights? Kunnen de Uncharted The Lost Legacy karakters het publiek net zo boeien als Nathan Drake al jaren weet te doen?

  Hoewel we de twee Uncharted The Lost Legacy karakters al kennen uit Uncharted 2 en Uncharted 4, zullen ze nu beiden de rol van protagonist op zich nemen. We zullen dus een stuk meer gaan zien van deze twee karakters, de hoogste tijd om Chloe en Nadine onder de loep te nemen dus!

  Uncharted The Lost Legacy karakters op avontuur

  Chloe en Nadine zullen in de The Lost Legacy samen op zoek gaan naar de mythische Tusk of Ganesh, maar om die te vinden moeten ze wel samenwerken. De twee dames beschikken elk over hun eigen unieke vaardigheden en kennis en hierin zullen ze elkaar dus ook aanvullen. Daarnaast verschillen ze van persoonlijkheid, dus de dynamiek tussen de twee Uncharted The Lost Legacy karakters zal ongetwijfeld een interessant onderdeel gaan worden van het verhaal.

  In deze special staan we stil bij beide Uncharted The Lost Legacy karakters. Nathan Drake is een belangrijke succesfactor geweest voor de Uncharted serie. Of Chloe en Nadine net zulke interessante protagonisten zullen zijn als Nathan, zullen we gaan zien wanneer we met de game aan de slag kunnen.

  Chloe Frazer - De roekeloze schattenjager

  Chloe Frazer wist door haar verschijning in Uncharted 2 al snel veel harten te stelen. Deze Australische schattenjager is een bekwame professional en wordt geroemd om haar rijvaardigheid. Berucht om haar gewetenloze methodes, staat niets deze dame in de weg om haar doel te bereiken. Bovendien is ze moralistisch gezien een stuk flexibeler dan Nathan Drake.

  Er is weinig bekend over het verleden van Chloe Frazer, maar ze wordt in de wereld van schatjagers gezien als een goede toevoeging aan elk team. Chloe is net zo taai en capabel als ze mooi is, en heeft een groot aantal indrukwekkende prestaties op haar naam staan. Daar komen er waarschijnlijk nog wel een aantal bij na haar verschijning als belangrijkste Uncharted The Lost Legacy karakter.

  Chloe's persoonlijkheid

  Chloe heeft net als Nathan Drake een grote dosis aan droge humor tot haar beschikking. Ze is gevat en praktisch, maar haar moraal kompas heeft de vervelende gewoonte niet altijd de juiste richting op te wijzen. Haar roekeloze karakter brengt haar bovendien meer dan eens in de problemen.

  Hoewel Chloe haar vrienden erg belangrijk vindt, zal ze altijd eerst voor haar eigen belang kiezen. Deze schijnbare tegenstelling maakt haar onvoorspelbaar en het is voor haar bondgenoten dan ook niet altijd duidelijk wat ze van haar kunnen verwachten. Chloe is een ingewikkeld karakter, wat interessante opties opent voor de schrijvers.

  Chloe is pragmatisch en blijft positief in gevaarlijke situaties, maar dit Uncharted The Lost Legacy karakter is in de eerste plaats een overlever. Alles aan haar houding straalt dit ook uit. Chloe schroomt niet om weg te lopen van benarde situaties en is hierbij enorm lichtzinnig met de levens van anderen om haar heen.

  Chloe's vaardigheden

  Om te overleven moeten de twee Uncharted The Lost Legacy karakters elkaars vaardigheden aanvullen. Gelukkig beschikt Chloe over tal van nuttige vaardigheden. Zo kent ze de nodige gevechtskwaliteiten en weet ze in zowel schietpartijen als man-tot-mangevechten zichzelf staande te houden. Ook haar kwaliteiten als chauffeur gaan het duo in The Lost Legacy ongetwijfeld goed van pas komen.

  Bovendien weet ze met haar verleidelijke voorkomen en vlotte babbel zelfs de meest stoïcijnse personen in te palmen. Daarnaast kan ze door haar intelligentie zelfs de meest benarde posities naar haar hand zetten, iets waar ook Nadine zeker profijt van kan hebben.

  Nadine Ross - De paramilitaire huurling

  Nadine Ross is een Zuid-Afrikaanse huurling en leider van de paramilitaire organisatie Shoreline. We ontmoeten Nadine voor het eerst in Uncharted 4, waar ze je leven aardig zuur maakt als één van de antagonisten van de game. Nadine is namelijk ingehuurd door Rafe Adler, de grote schurk van Uncharted 4, om hem bij te staan in de zoektocht naar de mythische piratenkolonie van Libertalia.

  Hoewel er weinig over Nadine bekendgemaakt wordt, weten we dat ze de positie van haar vader heeft overgenomen na zijn overlijden. Door een leven vol oorlog en conflict is Nadine uitgegroeid tot sterke en onafhankelijke vrouw. Bovendien is Nadine een goede militair en weet ze zich aan te passen aan elke situatie.

  Nadine's persoonlijkheid

  Nadine is berekenend, koelbloedig en vastberaden, hoewel ze ook weet wanneer ze haar grenzen heeft bereikt. Gevaar gaat ze vol te lijf, maar ze herkend wanneer de omstandigheden teveel in haar nadeel zijn. Haar grootste zwakte is haar koppigheid, waardoor de nodige conflicten tussen Chloe en Nadine kunnen gaan ontstaan. Ondanks haar koppigheid heeft Nadine het als enige antagonist weten te overleven tot het einde van de serie.

  Nadine's vaardigheden

  In Uncharted 4 werd al duidelijk hoe bekwaam Nadine is als het aankomt op ongewapende gevechten. Ze neemt het tegelijkertijd tegen Sam en Nathan op en weet in dit gevecht behoorlijk haar mannetje te staan, terwijl de twee heren fysiek gezien toch een stuk sterker zijn dan Nadine. Naast bekwaam te zijn als martial arts expert, kan deze bad ass chick ook prima uit de voeten met haar handgeweer.

  Bovendien heeft Nadine naast deze gevechtskwaliteiten laten zien een bekwaam leider en tacticus te zijn. Iets wat goed van pas gaat komen om de roekeloze aard van Chloe enigszins te temperen. Nadine zou dat stukje tactisch inzicht dat Chloe in veel gevallen mist goed kunnen aanvullen, wat de overlevingskans van beiden aanzienlijk vergroot.

  Wat hoop jij terug te zien van Chloe, Nadine en de andere Uncharted The Lost Legacy karakters? Laat het ons weten door een reactie achter te laten op dit artikel!

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.