Uncharted 4 verwachtingen - XGN over het avontuur van Nathan Drake

Article
woensdag, 23 december 2015 om 16:17
xgn google image
18 maart staat omcirkeld in onze agenda's, want dan verschijnt Uncharted 4! Toen we jullie op Facebook vroegen wat jullie op XGN willen zien, luidde het antwoord bijna unaniem 'Uncharted!'. Speciaal daarom deze special met Uncharted 4 verwachtingen. We vroegen de XGN wat gedachten te laten gaan over Nathan Drake zijn nieuwe avontuur!

Theo

Ik verwacht dat Uncharted 4 grafisch gezien in ieder geval adembenemend gaat worden en dat de game de kracht van de PS4 volledig tot zijn recht zal laten komen. Van het avontuur op zich verwacht ik eigenlijk meer van hetzelfde: heel veel ontdekken, sterke cinematische actie en natuurlijk de broodnodige puzzels! Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar het avontuur van Nathan Drake!

Rob

Uncharted 4 gaat weer een echt spektakel worden zoals we van de serie gewend zijn. Nathan Drake is toch wel de echte Indiana Jones van de gamewereld geworden en dat gaat met deeltje vier niet veranderen. Ik maak me klaar voor een achtbaanrit vol actie en humor, en dat in waarschijnlijk de mooiste game die op dat moment uit is voor de PS4!
77777

Rox

Ik verwacht heel veel van Uncharted 4, ben namelijk een groot fan van de serie. Deel 1 t'/m 3 heb ik destijds met veel plezier gespeeld en binnenkort ga ik ze nog eens opnieuw doen in de Uncharted collection. Lekker voorbereiden op een nieuw avontuur.
Daarin verwacht ik graphics om je vingers bij af te likken, een tof verhaal, een romance en vooral over de top actie. Uncharted geeft me altijd het gevoel zelf de hoofdrol te vervolken in een speelfilm. En wat ik gezien heb op E3 bevestigt deze verwachting des te meer, daarin zagen we een Nathan Drake als vanouds: in shoot-outs, een wilde achtervolging en een combat gevecht. Valt het op dat ik niet kan wachten tot 18 maart?!

Mike

In principe verwacht ik van Uncharted 4 meer van hetzelfde. Een sterk verhaal ergens in een prachtig, maar gevaarlijk land waar Nathan Drake de slimmerik speelt. Onderweg is er ruimte voor genoeg grappen en grollen, die zich afwisselen met grootste actiemomenten en shoot-outs met bad-guys. Alle bekende elementen zijn aanwezig van wat wij gewend zijn van Uncharted, maar toch is het weer een nieuw verhaal die wij als gamers niet kunnen missen.
77873

Riffy

Ik verwacht dat Uncharted 4: A Thief's End niets minder dan een (vol)waardige afsluiter van de quadrilogie wordt. Dat zijn ze niet alleen aan zichzelf verplicht, na het fenomenale tweede deel en het iets mindere maar toch geweldige deel drie, maar ook aan de torenhoge verwachtingen die gamers sinds 2007 van de serie hebben.
Ik hoop dat Drake en Sully het in dit verhaal een keer écht moeilijk zullen krijgen, want wise-ass Drakes talloze bijna-doodervaringen en geluksmomenten stuiven na een tijdje bijna op slapstick af. En om na die fikse klap dan natuurlijk sterker dan ooit terug te komen als 's werelds coolste schatzoeker (sorry, Lara Croft).

Sebastiaan

Duizelingwekkende scenario's, intense shoot-outs en weergaloze visuals. Het is duidelijk: Uncharted 4 heeft alles in zich om uit te groeien tot een topper in het genre. Vingerlikkend aanschouwde ik achter gesloten deuren op gamescom de eerste gameplay-beelden. Drake en zijn trouwe kompaan Victor Sullivan struinen door een Braziliaanse markt die bruist van de sfeer. De manier waarop de schattenjager zich een weg probeert te banen door het massale publiek, is door de geloofwaardige animaties even realistisch als schitterend.
Een paar tellen later raken Drake en 'Sully' - zoals het een Uncharted-game betaamt - verzeild in een hevig vuurgevecht. De kogels vliegen in de rondte en zorgen voor een ravage op de markt. Meloenen worden in tweeën geschoten, scherfstukken van kapotgeschoten potten vliegen in het rond en kraampjes exploderen door het vele schietgeweld op geloofwaardige wijze. Geheel des Uncharteds volgt na het vuurgevecht een spectaculaire achtervolging waar ik van verbazing stijl achterover sloeg... Wát een game.
Uncharted 4: A Thief's End zou 18 maart uitkomen voor de PS4, maar is vertraagd tot 27 april 2016.

Populair Nieuws