Uncharted 4 release - Markeer hem in je agenda om deze redenen!

Article
dinsdag, 30 juni 2015 om 14:10
xgn google image
Sony's paradepaardje Uncharted 4 A Thief's End is doorgeschoven naar 2016. Dat betekent niet dat er geen aandacht uitgaat naar Drake's nieuwste avontuur. De game werd namelijk vol trots getoond op E3. Het belooft wat, die Uncharted 4 release. Dit zijn 3 redenen om Uncharted 4 A Thief's End in de gaten te houden!

Bekende elementen zijn super

Tijdens de presentatie van Uncharted 4 op E3 werd al snel één ding duidelijk: dit wordt een Nathan Drake avontuur zoals we mogen verwachten. Een avontuur vol spanning en sensatie. Vooral de gameplay (al was het een presentatie en hebben we niet zelf gespeeld) zag er vertrouwd uit.
Nathan zal nog altijd met diverse vijanden in close combat op de vuist gaan, waarbij af en toe een quick-time event niet vermeden mag worden. Verder beweegt hij zich nog altijd soepel. De manier waarop hij manoeuvreerde door een menigte deed denken aan een eerdere scene op een markt uit Uncharted 3.
Verder zijn er bekende mensen zoals Elena, die haar terugkeer maakt. Hoe zal het de twee tortelduifjes vergaan in dit vierde deel? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd! Uncharted 4 belooft zó leuk te worden. Ja, sorry, ondergetekende voelt de hype nu al. Vergeeft u mij?
74654

Grafisch erg indrukwekkend

We weten het allemaal: zodra er een Uncharted game uitkomt is zo'n spel werkelijk een lust voor het oog. Grafisch oogt alles haarscherp en Uncharted 4 wordt pas écht indrukwekkend. Vond je Nathan Drake al realistisch in andere delen, dan weet je niet wat je ziet in Uncharted 4. Alleen al dat gezicht! Hoe kan een hoofd zoveel details hebben in een game notabene?
Rimpels, bloed, schade van gevechten, Nathans hoofd toont alles. Ook de omgevingen zijn een verademing. Nu zijn Uncharted games altijd al behoorlijk filmisch en meeslepend, maar neem van ons aan dat deeltje 4 het onderste uit de kan gaat halen!
Goed nieuws is overigens ook dat de vorige drie games in een remaster jasje uitkomen, namelijk Uncharted - The Nathan Drake Collection! Daardoor krijgen die delen een upgrade. Hoe tof is dat?!
74655

Hollywood spektakel

Het maakt niet uit, welke Uncharted game je speelt. Je hebt altijd het gevoel zelf de hoofdrol te vertolken in een Hollywood film. Elke Uncharted game heeft alle ingrediënten in huis om aan te voelen als een Hollywood blockbuster. Uncharted 4 belooft dit ook te doen.
De over the top actie in de presentatie was van ongekend hoog niveau, zoals aangegeven in onze Uncharted 4 preview. Nathan is de man die gaat voor romantiek, mysterie in actie. En jij beleeft dat vanaf de eerste rij. Het moet wel heel gek lopen als Uncharted 4 je niet het gevoel gaat geven rechtstreeks in een filmdecor te zijn beland!
Uncharted 4 A Thief's End verschijnt in 2016. Een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt. De game kan al gereserveerd worden.