Uitslag: WIN The Expendables 3 bioscoopkaarten

Article
dinsdag, 19 augustus 2014 om 12:38
xgn google image
Het heeft even wat vertraging opgelopen dankzij de drukte en gekte rond Gamescom, maar beter laat dan nooit: vandaag maken wij de winnaars van The Expendables 3 bioscoopkaarten bekend!
XGN geeft in samenwerking met Entertainment One Benelux 2 x 2 kaarten weg voor The Expendables 3. Scroll snel verder, en wie weet ben jij wel één van de gelukkigen die gratis en voor niks de film op het grote scherm gaat zien.

The Expendables 3 prijswinnaars

Om kans te maken op Expendables 3 bioscoopkaarten hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wie zou jij in een vrouwelijke versie van The Expendables casten?". De winnaars zijn als volgt:
  • stooge
    • Marijke Helwegen, haar hele voorkomen is al dodelijk.
  • SandertJ
    • Conchita Wurst! Die wens je je wurst enemy nog niet toe! En, als ze wordt neergeknald, dan riset ze like a phoenix!
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een pm. Overigens gaat eeuwige roem naar RG-Force, dankzij zijn hilarsche antwoord: "Justin Bieber natuurlijk. Ze zou natuurlijk wel sterven maar je moet wel wat over hebben om in deze geweldige film te komen xd".

The Expendables 3 is back in action

The Expendables 3 zit wederom tjokvol met een fantastisch ensemble aan actiehelden: Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer, Randy Couture, Terry Crews, Harrison Ford en Arnold Schwarzenegger zijn allemaal van de partij. Andere namen zijn Kellan Lutz, Ronda Rousey, Glen Powell, Victor Ortiz en Robert Davi.
In het derde deel nemen de Expendables het op tegen Conrad Stonebanks (Mel Gibson), een geduchte wapenhandelaar en mede-oprichter van de Expendables, die het team wil vernietigen. Dit gaat uiteraard gepaard met heel veel gevechten en explosies.
The Expendables 3 draait 14 augustus in de Nederlandse bioscopen.