Uitslag: WIN 3x 300: Rise of an Empire

Article
woensdag, 16 juli 2014 om 16:59
xgn google image
Vorige week kon je bij ons kans maken op een DVD van 300: Rise of an Empire. Heb jij meegedaan aan deze prijsvraag? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij wel één van de gelukkige prijswinnaars!
XGN geeft in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment drie keer de DVD weg van 300: Rise of an Empire. Breng jij binnenkort een nachtje door op je bank met deze DVD? Scroll snel verder om daar achter te komen.!

Prijswinnaars 300: Rise of an Empire

Om kans te kunnen maken op een DVD van 300: Rise of an Empire hoefde je alleen maar onze Facebook-pagina te liken en ons te vertellen tegen welke Griekse God jij nou weleens had willen vechten en waarom. De drie leukste inzendingen, en daarmee de winnaars, zijn:
  • frank.vanlijsdonk
    • "Dionysos (ook wel bekend als Bacchus). In een eerlijk gevecht van man tegen man, glas tegen glas, bierbuik tegen wijnbuik. Dan komt mijn bierbuikje ook eens van pas en kan ik iedereen laten zien dat een bierbuik soms heel handig is"
  • René Venema
    • "Pan. deze Griekse God heeft en toepasselijke naam om goed in de pan gehakt te worden!"
  • JOUK€
    • "Zeus, de batterij van mijn nieuwe mobiel is altijd zomaar leeg. Ik vouw hem natuurlijk zo als een pakketje in elkaar en kan dan dus zijn wapen afpakken, stroom heb ik dan overal!"
Gefeliciteerd, jullie ontvangen zo snel mogelijk een PM!

300: Rise of an Empire is het vervolg 300 uit 2007

In 300: Rise of an Empire moet de Griekse generaal Themistokles (Stapleton) het opnemen tegen de Perzen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de Perzen worden geleid door de god Xerxes (Santoro) en Artemisia (Green). Het is aan Themistokles de taak heel Griekenland te verzoenen, maar dat zal niet gaan zonder flink oorlog gevoerd te hebben! Meer informatie is te vinden op de officiële Facebook-pagina van de film.

Populair Nieuws