Uitslag: De XGN Community Prijs #3

Article
woensdag, 09 juli 2014 om 11:41
xgn google image
Inmiddels zijn we vier achievements verder en is het tijd voor een nieuwe prijsuitreiking: de XGN Community Prijs! Een prijs die enkel en alleen voor de communityleden is die in de afgelopen twee maanden een achievement hebben gekregen voor hun goede bijdrage aan de community.
Een paar maanden terug reikten we de tweede XGN Community Prijs uit aan Ubiy. Maar wie wint er nu? Om jullie geheugen op te frissen zetten we voorafgaand aan de uitslag nog even alle genomineerden op een rijtje met de motivatie die zij destijds van ons kregen:

MrSoKoLoV - Week 19

Motivatie:
Nog zo’n achievement die helemaal geen uitleg nodig heeft. Mr.SoKoLoV is de kern van de harde kern en laat al jarenlang zien dat hij veel waarde aan XGN en diens communityleden hecht. Soko denkt altijd actief mee als het om het verbeteren van de website gaat, dat hebben we graag! Daarnaast is ie natuurlijk een trophee-hunter, dus deze achievement mocht hij absoluut niet mislopen.

Bryan - Week 21

XGN Community Achievement week 21 voor Bryan
Motivatie:
Bryan wandelt nu ruim een jaartje op XGN rond. De laatste tijd zien we hem lekker vaak op het forum en dat is mooi! Bryan is actief op een manier die we graag bij iedereen zien. Geen gespam, geen sporadische aanwezigheid, gewoon een stamgast zoals het hoort. Congrats!

Barry - Week 23

XGN Community Achievement voor Barry
Motivatie:
Barry verdient deze achievement vooral in het kader van de kwallenemancipatie. Het is voor het eerst dat een kwal zich succesvol weet te mengen met de mensheid. Dankzij Barry de Kwally hebben wij een unieke ‘multisoortige’ community en dat mag best beloond worden.
Bovendien zijn wij van XGN erg onder de indruk van zijn taalvaardigheid. Wie had ooit gedacht dat een kwal de Nederlandse taal zo goed zou beheersen? Gefeliciteerd Barry! Deze kan de kwallengemeenschap namens jou mooi in haar zak steken.

RG-Force - Week 25

XGN Community Achievement voor RG-Force
Motivatie
RG-Force is inmiddels al bijna 3 jaar lid van XGN en is de laatste maanden naar de voorgrond geschoven door lekker actief mee te doen op het forum. Inmiddels is hij een van de draaiende motors van het forum en dat verdient een achievement. Ga zo door RG, een groot deel van de activiteit op het forum is te danken aan jou!

De Uitslag

Vorige keer ging de uitslag heel high-tec via random.org. Vandaag voelde ik me ouderwets en heb ik besloten om ouderwets alle namen op een papiertje te schrijven en een lootje uit een grote grabbelbak te trekken. Geen race deze keer naar de tien punten, maar gewoon BAM in één keer de uitslag.
Voor de winnaar hebben we deze keer een goede game uit de oude doos. De winnaar mag kiezen tussen de Devil May Cry HD Collection voor de PS3, of voor Far Cry 2 voor de Xbox 360.
Nu de prijzenpot bekend is, is het tijd voor de uitslag. Na vijf minuten lang grabbelen was het moment eindelijk daar om een naam uit de ton te trekken.
De winnaar van de derde community prijs van 2014 is geworden...

Barry!

Gefeliciteerd Barry! Voor jou ligt één van bovenstaande games vrijdag klaar op kantoor. Die kun je dan tijdens de meeting in ontvangst nemen.
Niets gewonnen? Wees niet getreurd, want de XGN Community Updates gaan gewoon door en over twee maanden wordt er weer een nieuwe prijs uitgereikt. Ook als je al eerder een achievement gewonnen hebt maak je weer opnieuw kans. Het gaat er bij deze prijs immers om of je een goede bijdrage aan de community levert. Blijf dus vooral actief meedoen, en misschien win jij wel de volgende keer!

Populair Nieuws