Top 5 Gamescom 2016 goodies - het beste wat er te vinden was!

Article
vrijdag, 26 augustus 2016 om 16:24
xgn google image
Bij elke beurs zie je de hebberige handjes graaien naar alle goodies die er weggegeven worden. Of je nu op de huishoudbeurs, Libelle zomerdag of op de gamescom rondloopt. Elke ontwikkelaar, producent of ander bedrijf probeert jou te lokken met al die leuke hebbedingetjes. Zo ook op gamescom 2016. Vandaar de Top 5 gamescom 2016 goodies
De XGN redactie kon op de gamescom vaak de verleiding niet weerstaan en kwam thuis met een aantal hele leuke goodies. Welke goodies het leukste, tofste, vetste of grappigste waren van gamescom 2016 lees je in onze top 5 gamescom 2016 goodies.

5. Sea of Thieves Tattoo sleeves

Op de nummer vijf positie van onze top 5 gamescom 2016 goodies staan de tattoo sleeves van Sea of Thieves. Geheel in de stijl van piraterij, plunderen en losbandigheid gaven de ontwikkelaars van Sea of Thieves heuse tatoeage sleeves weg. Deze mouwen zijn bedrukt met allerlei figuren en vormen die samen een gehele arm kunnen vullen met nep tatoeages. Onmisbaar voor elk verkleed-, studenten-, bedrijfs- of verjaardagsfeestje.
96878

4. Gwent magneten en speld

Op nummer vier staan de Gwent magneten en Gwent speld. Veel mensen kijken uit naar de kaartgame van CD Projekt Red en ook onze eigen Rox kon de verleiding niet weerstaan om deze Gwent goodies mee te nemen. De magneten zijn ongeveer de grootte van een creditcard en in totaal zijn er drie magneten van verschillende Witcher figuren te vinden.
De Gwent speld is een elegante speld die eigenlijk alleen maar uit de letter G en een kroon bestaat. Perfect voor op je tas of colbert revers.
96879

3. Tomb Raider kaarten

Lara Croft springt, klimt en vecht al twintig jaar lang om de best verborgen schatten aan het licht te brengen. Op de gamescom werd dit niet alleen gevierd door de speciale 20th Anniversary versie van Rise of The Tomb Raider ten toon te stellen, maar ook door een toffe memorabilia mee te geven.
Een exclusief pak speelkaarten waar er minder dan 1600 van gemaakt zijn. Een drankspelletje met Lara slaan wij natuurlijk nooit af, vooral niet als je met deze prachtige thematische afbeeldingen te maken krijgt!
96880

2. T-shirts

Wat zijn goodiebags zonder de T-shirts? Ook op gamescom waren er weer genoeg T-shirts om te scoren. De één mooier dan de ander, maar allemaal even exclusief.
In het grote aanbod aan T-shirts dat we van gamescom 2016 hebben meegenomen, hebben we een kleine selectie gemaakt van de leukste en tofste T-shirts die we op de beursvloer hebben kunnen vinden.
Zo waren er T-shirts van de nieuwe Knights of the Sea uitbreiding van War Thunder, konden we een Sniper Ghost Warrior 3 T-shirt meenemen en kregen we ook nog een T-shirt van Mother Russia Bleeds in onze handen gedrukt.
Check de T-shirts hieronder!
Top 5 gamescom 2016 goodies
Top 5 gamescom 2016 goodies
Top 5 gamescom 2016 goodies
96881

1. Focus Home From Pen to Pixel Book

Na afloop van de presentatie over Vampyr op gamescom kregen we van uitgever Focus Home Interactive een goed gevulde goodiebag mee. Onderdeel van deze goodiebag was het From Pen To Pixel boek, dat concept art bevat van games die de laatste tien jaar zijn uitgegeven door Focus Home Interactive.
Denk hierbij dus aan games als Blood Bowl en Styx: Master of Shadows, maar ook de nieuwe Dontnod game Vampyr is in dit boek te vinden. Deze toffe collectie van informatie en concept art viel dan ook goed bij ons in de smaak!