Top 5 E3 games waar je meer van wil zien

Article
door Anoniem
maandag, 25 mei 2015 om 12:00
xgn google image
Sommige games laten zich maar weinig zien en daar wil je als gamer dan meer van zien. Op de E3 hebben games de gelegenheid om meer van zichzelf te laten zien. Dit zijn de top 5 E3 games waar je meer van wil zien

5. Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III is de eerste game van de top 5 E3 games waar je meer van wil zien. Van deze shooter heb je tot nu toe nog maar weinig gezien, gelukkig is de kans groot dat dit op de E3 verandert. Call of Duty: Black Ops III speelt zich in de toekomst af en de lijn tussen mens en machine is nog nooit zo klein geweest. Activision plaagt alvast met trailers waarin je kan zien wat voor invloed die ontwikkeling heeft op de game.
71873

4. Mirror’s Edge 2

Op de vorige E3 liet EA voor het eerst Mirror’s Edge 2 zien. Sindsdien is het bijzonder stil rondom deze game en dat is bijzonder jammer. EA moet op de E3 2015 meer van Mirror’s Edge 2 laten zien, alleen al omdat iedereen hyped is rondom deze game. Daarnaast heeft EA niet meer dan een simpele trailer laten zien, tijd voor meer beelden EA!
Hoe tof zou het zijn om in een open wereld te kunnen free-runnen als Faith. EA heeft beloofd dat de gevechten in Mirror's Edge 2 nog intenser en vooral indrukwekkender worden dan het eerste deel. Het wordt tijd dat EA eens wat van die gevechten laat zien dan.
71874

3. Just Cause 3

Op wat screenshots en een trailer na is het nog te stil rondom Just Cause 3. De game die uit zichzelf al lawaai maakt met alle gave actie en grote explosies mag wel wat meer van zichzelf laten zien. Iedereen zit op Just Cause 3 te wachten en de titel hoort tussen de de top 5 E3 games waar je meer van wil zien.
71875

2. The Legend of Zelda Wii U

Voor veel Nintendo fans is dit waarschijnlijk de nummer 1 van de de top 5 E3 games waar je meer van wil zien. Qua nieuws is er genoeg te vinden over de nieuwe Legend of Zelda voor de Wii U, maar qua beeldmateriaal is er veel te weinig. Fans van The Legend of Zelda hopen weer op een typische Zelda game waarin je de wereld kan ontdekken, dungeons moet doorzoeken en natuurlijk de wereld weer moet redden.
Voor Nintendo fans hoorde The Legend of Zelda Wii U tussen de top 5 E3 games, Nintendo moet dit jaar echt meer van deze game laten zien. All eyes on you Nintendo.
71876

1. No Man’s Sky

De grootste klapper van 2015 kan misschien van een hele kleine studio genaamd Hello Games komen. No Man’s Sky heeft -in tegenstelling tot de andere titels in deze lijst- iets meer van zichzelf laten zien, maar alsnog veel te weinig. In No Man's Sky is geen enkele wereld hetzelfde omdat alles willekeurig wordt gegenereerd, geen enkele speler ziet dus hetzelfde. No Man's Sky wordt zo anders en er is zo weinig over bekend, de game hoort thuis in de top 5 E3 games waar je meer van wil zien
Het ontdekken van planeten staat dan ook centraal in No Man's Sky, maar is een game waarin ontdekken centraal boeiend genoeg voor lange termijn? Je weet tot nu toe alleen dat je door de ruimte kan vliegen en planeten kan ontdekken, maar wat kan er nog meer? Hello Games moet met meer informatie naar buiten komen, trailers en screenshots please!