Dit is de top 5 E3 games volgens Rox

  Eén ding moet vooraf gezegd worden: niet iedere game heb ik gespeeld of gezien. Want we hebben de E3 content verdeeld. Ik was aanwezig samen met Hugo en Lars. Het kan dus zijn dat er een toffe titel mist, puur omdat ik die niet gezien. Zo keek ik bijvoorbeeld uit naar Battleborn en Halo 5; afspraken die of Hugo of Lars hebben gedaan, omdat dat beter uitkwam in de planning uiteindelijk. Hoe dan ook, hier is mijn top 5 E3 games!

  5. For Honor

  Ubisoft gaat iets moois doen: For Honor. Samenwerken in grote gevechten met een zwaard en schild. Wauw. Het is heel tatcisch en als je dan goed samenwerkt, wat voelt dat dan lekker zeg! Ubisoft heeft me dit jaar echt verrast en deze móet je in de gaten houden! Luister maar naar me.

  4. Street Fighter V

  Een gamer moet gewoon lekker kont kunnen schoppen. En dat kan met Street Fighter V. Toen ik klein was speelde ik altijd Street Fighter op de Super Nintendo. En ook de laatste paar versies heb ik de vingers gehad. Tijdens E3 heb ik de game gespeeld en wat speelt dat lekker zeg.

  Al moet ik duidelijk wel weer even uren erin gaan pompen, want ik bak er helemaal niets meer van haha. Hebben jullie trouwens mijn toffe Street Fighter actie al gezien?

  3. Rise of the Tomb Raider

  Hoewel ik niet geloof dat Rise of the Tomb Raider lang exclusief blijft (ik geef het hooguit een half jaar), ben ik wel énorm blij dat ik een Xbox One in huis heb. Want dat betekent dat ik met een nieuw avontuur aan de slag kan. Ik heb me namelijk zeer vermaakt met het vorig deel.

  Net als Uncharted 4 heb ik ook deze game niet gespeeld, maar een presentatie bijgewoond. De vernieuwingen zagen er in elk geval zeer gelikt uit.

  2. Ratchet & Clank

  Weer een PS4 titel? Ja, weer een PS4 titel. Ik ben een groot liefhebber van de Ratchet & Clank games en kan dan ook niet wachten op een nieuwe deel. In 2016 gaat dat eindelijk gebeuren. Tijdens E3 heb ik de game zelf al even kunnen spelen: een platformgedeelte en een eindbaas.

  De game belooft een oud vertrouwd avontuur te worden. Bouwtjes en moertjes? Si. Knotsgekke wapens? Si. En dat allemaal in graphics om je vingers bij af te likken!

  1. Uncharted 4 A Thief's End

  Er kan maar één de winnaar zijn en voor mij is dat zonder twijfel Uncharted A Thief’s End. Ondanks dat ik de game niet zelf heb gespeeld heb ik wel een sessie bijgewoond waar de game door de ontwikkelaar zo’n 20 tot 30 minuten gespeeld werd.

  Tijdens die sessie werd dus meer getoond dan gedaan is bij de persconferentie van Sony. Mijn bevindingen kun je lezen in de Uncharted 4 preview, maar ik ben lyrisch. Wat. een. Game!

  Rise of the Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.