Top 5 beste AR games op een rij

Article
vrijdag, 20 maart 2020 om 14:14
app augmented reality game gps 163042f1584721774
Augmented reality werd een echte hit met Pokémon Go in 2016. In Pokémon Go moet je veel buiten lopen om Pokémon te vangen, eieren uit te laten komen en gevechten aan te gaan met andere Pokemon Trainers. Naast Pokémon Go zijn er nog veel meer AR games uitgekomen. Dit zijn de leukste AR games voor zowel iOS als Android.

Zombie Go

Zombie GO is een goed voorbeeld van uitstekende Augmented Reality schietspellen. De game brengt een zombie-apocalyps in de echte wereld. Als speler loop je door je huis, school of de dichtstbijzijnde parkeerplaats en verwacht je dat er op elk moment zombies opduiken. Dan begint de actie, vecht en overwin met een wapen naar keuze.
Start het spel, wandel rond, confronteer de monsters, tik op het scherm om te schieten. Voor gezondheid kun je op de knop "First Aid" tikken. Handel snel en probeer in leven te blijven. Zombie Go is een gratis spel en exclusief voor Android.

Temple Treasure Hunt

Hier is een Augmented Reality-spel voor liefhebbers van mysteries en mythen. Je kunt het zowel buiten als binnen spelen door tussen de rollen schatbeschermer of schatzoeker te kiezen. Als schatbeschermer moet je schatroutes maken. Als jager zul je de schat natuurlijk moeten ontdekken. Tijdens het spel komen Indiase mythologische personages naar voren als schatbewaarders. Het spel laat een kaart zien van de locatie.
Om paden te verkennen en schatten te vinden, selecteert een speler een rol, controleert hij met een kaart en kijkt rond, waarbij hij de locatiemarkering bijhoudt om in de goede richting te bewegen. De game is gratis en beschikbaar voor Android.

Minecraft Earth

De wereld van Minecraft mengt zich in onze wereld via een mobile game dankzij de ontwikkelingen in augmented reality. In Minecraft Earth overleef je net zoals in Minecraft zelf. Ontwerp, ontdek en overleef op de Minecraft manier in de echte wereld. In de game kun je samen werken met vrienden om een doel te behalen en een mooie creatie achter te laten.
Het spel stimuleert creativiteit en combineert dit met jouw omgeving. De huidige locatie krijgt een ander perspectief wanneer jij via Minecraft Earth, objecten verzamelt en dingen bouwt. Tot slot kun je ook met vrienden op mini avonturen gaan en samenwerken om doelen te behalen. De game is gratis en beschikbaar voor zowel iOS als Android.
minecraft earthf1584721853

Sharks in the Park

Verander je tuin of stadspark in een oogwenk in de fantastische wereld van bijzondere dieren en onvergetelijke landschappen. Met de Sharks AR-game heb je een geweldige kans om de deur naar nieuwe plekken te openen en een eigen sprookje te creëren.
Sharks in the Park moet je buiten spelen en het maakt gebruik van de GPS van de telefoon. Een heldere lucht en een park / veld worden ook aanbevolen. Avontuurlijke reizen worden weergegeven via een videofeed op jouw telefoon. Je kunt kiezen uit onderwater gebieden of oude dinosauruslandschappen.

Night Terrors

De echt enge AR-game Night Terrors: The Beginning heeft zijn weg gevonden naar onze wereld. Deze AR-game verandert je omgeving, bijvoorbeeld je kamer of magazijn, in het uiterlijk van een horrorfilm. Achter elke hoek verschuilen zich monsters en spoken. Deze geeft je een andere kijk op de wereld.

Populair Nieuws