Top 4 debiele games

Article
maandag, 02 februari 2015 om 10:58
xgn google image
Voor de verandering hebben we hier een rijtje games voor jullie die we NIET aanraden. Deze top 4 debiele games bestaat uit frustrerend moeilijke, extreem simplistische of gewoonweg ridicule spelletjes die weinig te maken hebben met écht gamen. Desalniettemin hebben we er vier voor jullie uitgelicht ter leering ende vermaeck.

Happy Wheels

Wat een zieke geest moet de ontwerper van deze game hebben! Pop culture referenties te over, maar gameplay ho maar. De bedoeling is dat je op een voertuig door een level rijdt, vaak met een fiets en een kleuter achterop of een rolstoel met een vadsig persoon.
De tagline van Happy Wheels is dan ook:
Het is een gratis game die in de browser gespeeld kan worden, en leunt op ragdoll physics en over-the-top geweld en humor. Je kunt op honderden manier doodgaan, de een nog gruwelijker dan de andere. Spelers kunnen zelf ook content genereren, dus er is een oneindige diarree aan tijdslurpende puberale debiele gameplay.
De teller staat nu op meer dan zes miljoen levels door gebruikers gemaakt! Een aantal personages uit de game: "Wheelchair Guy", "Effective Shopper" en Lawnmover Man".

66405

QWOP

Debieler dan dit krijg je het niet. Hardlopen is sowieso al ruk, maar om het digitaal te gaan doen slaat helemaal nergens op. En om het af te maken, is de besturing zeldzaam kut. Dit is ook juist de enige aantrekkingskracht die de game heeft, want wie kan er het verst lopen terwijl je nauwelijks vooruit komt?
Je bestuurt met Q en W je dijbenen en met O en P je kuiten. Dat is het, zoek het verder maar uit! Probeer het hier gratis uit, en kijk of je verder komt dan -3 meter. Als je het spelen langer volhoudt dan 5 minuten zijn we al heel trots.
Wat een ongelofelijke schijtgame.
66406

Flappy Bird

Oh, Flappy Bird. Wie kent het niet? Het domme spel waarin je met een vogeltje tussen Mario buizen moest vliegen was vorig jaar ontzettend populair en inspireerde talloze YouTube filmpjes en Flappy Bird klonen in de app store.
Opvallend genoeg besloot Dong Nguyen, de maker van het spel, korte tijd nadat de game extreem populair was geworden om hem uit de app store te halen. Naar eigen zeggen was voelde Nguyen zich schuldig over het feit dat de game te verslavend was, ondanks de 50.000 dollar per dag die de game op zijn hoogtepunt ophaalde.
Op eBay werden vervolgens smartphones voor duizenden dollars verkocht omdat Flappy Bird erop stond. Getikt!
Maar, als we John Romero (bekend van Doom) moeten geloven is Flappy Bird: "een reactie tegen het standaard design net zoals grunge een reactie was op metal."
66408

I Wanna Be The Guy

Ja die ene gozer, die de wereld redt. De held, de protagonist, de onverslaanbare goedzak. In I Wanna Be The Guy ga je op een queeste om van The Kid in The Guy te veranderen.
Maar, verslaanbaar ben je wel. Want man, wat is deze game sadistisch. Het is zo idioot moeilijk, dat waarschijnlijk 99 procent de eindstreep niet haalt. Er zitten veel referenties in naar retro klassiekers, maar games waren vroeger niet zó moeilijk, toch?
Al vanaf het begin word je continu doorboord, verpletterd, of anderszins doodgemaakt door random objecten en vijanden die uit het niets op je af komen of juist verdwijnen. Er zit totaal geen logica achter en de enige manier om de game door te komen is door middel van good old trial & error.
Debiel moeilijk. Download hem hier als je durft!

Populair Nieuws