Top 10 Vaderdagcadeaus voor 2016

Article
vrijdag, 10 juni 2016 om 10:58
xgn google image
Het blijft lastig, cadeaus vinden voor je vader. Gelukkig zijn we er om je er een handje mee te helpen. Wij hebben een top 10 Vaderdagcadeaus voor je samen gesteld om je een duw in de goede richting te geven.

Sphero BB-8

De Sphero BB-8 robot is een kleine, met je smartphone, bestuurbare robot. De Sphero BB-8 is een leuke gadget voor iedere Star Wars fan, de kleine robot rijdt (vrij) snel rond en kan zelfs automatisch rondrijden zonder dat je zelf aan de knoppen zit. De nieuwste update voor de app die bij de robot hoort zorgt er voor dat je Star Wars: The Force Awakens samen met BB-8 kan gaan kijken. De robot reageert via geluiden en beweging op wat er op het scherm gebeurt.
BB-8 is te koop bij Bol.com voor €157,99.

Star Wars: The Force Awakens dvd/blu-ray

Of je vader nu al redelijk op leeftijd is of nog piepjong, de kans is vrij groot dat hij tijdens zijn jeugd minstens 1 Star Wars gerelateerd ding in zijn kamer had staan. Nu Disney met de franchise aan de slag is gegaan en het eerste deel inmiddels verkrijgbaar is op dvd en blu-ray mag deze natuurlijk niet ontbreken in de collectie van iedere vader. Star Wars: The Force Awakens is bij bol.com verkrijgbaar op dvd voor €19.99 en op blu-ray voor €26.99.

James Bond Spectre

James Bond, oftewel 007, wie kent hem niet? De Britse geheimagent die er voor iedere generatie weer anders uitziet blijft tot op de dag van vandaag een icoon in de filmwereld. Spectre, de meest recente film van de serie is sinds 1 maart 2016 op dvd en blu-ray beschikbaar. Bij mediamarkt kan je een dvd versie krijgen voor €15.99 en de blu-ray versie krijg je voor €18.99.

Smartphone camera lens

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en iedereen maakt hier tegenwoordig foto's mee. Veel verder dan de standaard kiekjes van de (klein)kinderen en dagjes weg komen veel vaders alleen niet. Daarom raden wij de smartphone camera lens aan.
Deze driedelige set bestaat uit een wide-angle lens, een fish eye lens en een macro lens. De wide-angle lens zorgt voor een groter horizontaal bereik van je smartphone camera, perfect om de hele familie op de foto te krijgen.
De Fish eye lens zorgt voor het welbekende vissenkomeffect en de objecten recht voor de camera lijken uitvergroot.
De macro lens stelt je vaders smartphone in staat om kleine objecten van dichtbij (1,5 tot 2,5 cm) te fotograferen zonder moeite met scherpstellen.
Het lenzensetje is te koop bij Megagadgets.nl voor €9.95.

Rocket League

Voetbal en auto's, dat is toch wel een beetje wat een man definieert. Rocket League combineert deze twee fantastisch en mag daarom niet ontbreken in de gamecollectie van je vader. Rocket League is een game waarbij de speler "voetbal" speelt met auto's.
In twee teams van maximaal vier spelers heb je controle over voertuigen met speciale 'boosters' die je voertuig de lucht in kunnen vuren. Door de speciale 'boosters' en de snelheid van de voertuigen kan je met Rocket League ongelofelijke doelpunten maken en spectaculaire reddingen die je met Fifa nooit zouden lukken.

Luckies Smartphone Projector

Je vader komt thuis na een lange dag werken, ploft op de bank en heeft zin om een filmpje te pakken. Als goede zoon of dochter wil jij er natuurlijk voor zorgen om een zo'n optimaal mogelijke filmbelevenis voor je vader neer te zetten. Haal er maar een bak popcorn bij, want met dit vaderdagcadeau breng jij de bioscoop naar je woonkamer!
De Luckies Smartphone Projector zorgt er namelijk voor dat je vader films kan kijken op de muur, door middel van een smartphone! Paps kan deze projector zeer makkelijk bedienen, en dat mag ook wel op een oudere dag. Het enige wat hij hoeft te doen is de mobiel in een uitklapbaar vakje te leggen en vervolgens de lens scherp te stellen. Ook handig is dat het geluid van de smartphone versterkt wordt door de akoestiek!
Wil je dus een heuse thuisbioscoop voor je vader oprichten? Dan kan je de Luckies Smartphone Projector al in huis halen voor maar 21,95 euro bij Fonq!

Tom Clancy's The Division

Is je pa een gamer en is hij niet bang om een shootergame aan te pakken? Dan is Tom Clancy's The Division echt een onmisbare game voor hem. De game speelt zich af in postapocalyptisch New York en volgt het verhaal van een 'sleeper agent' die orde op zaken probeert te stellen.
Naast de singleplayer missies en verhalen kent Tom Clancy's The Division ook nog een multiplayer arena genaamd 'The Dark Zone' hier nemen spelers het tegen elkaar op voor de beste items in het spel. De game komt het beste tot zijn recht wanneer er in co-op mode wordt gespeeld, alle reden dus om dit voor je vader te halen en het samen met hem te spelen.
Tom Clancy's The Division is te koop bij Media Markt voor €45.95 voor PC, een Xbox One versie kost €49,- en voor de PlayStation 4 versie moet €56.95.

Airboard

Hip, jong, actief en cool. Zijn dat de woorden die jij zou gebruiken om je vader te omschrijven? Dan wordt hij dit allemaal nog veel meer met een Scooty Airboard. De Airboard is redelijk prijzig, maar zorgt er wel voor dat jouw vader de coolste vader is van de buurt!
De Scooty Airboard werkt met twee onafhankele motoren en balans systemen blijf je gemakkelijk in evenwicht. zo kan iedereen binnen enkele minuten veilig van A naar B. Door een goede accu kan de Airboard zo'n 25 kilometer rijden met een topsnelheid van 9,5 km/u voordat deze weer opgeladen moet worden.

Drone met 1080p camera

Misschien wel de meest populaire hobby van 2016, het (leren) vliegen met een drone. Drones zijn er in ontelbare kleuren, maten, vormen en prijzen. De kleinste drones heb je al voor 2 á 3 tientjes en de duurste professionele drones laten je rekening krimpen met ruim €1.000,-
Een mooie middenweg is dan ook de Haobo Toys Drone met 1080p camera. Deze drone is lekker goedkoop, heeft een zeer goede camera voor zijn prijs en is makkelijk te besturen. Dankzij de piepschuimen zijkanten is de drone ook redelijk goed beschermd tegen valschade. De ledverlichting aan de zijkanten maakt vliegen in het donker ook een stuk leuker!

Fallout 4

De laatste op onze lijst is Fallout 4. Het nieuwe paradepaard van Bethesda mag natuurlijk niet ontbreken in de game bibliotheek van jouw gamer vader. Fallout 4 bengt de speler naar een postapocalyptische wereld waarin hij zijn zoon moet terugvinden.
Echter is het terugvinden van je zoon het minste waar je vader waarschijnljk mee bezig bent. Fallout 4 biedt de speler namelijk de mogelijkheid om de wereld aan te passen, huizen te bouwen en natuurlijk alles overhoop te knallen wat je tegen komt. Met de aankomende uitbreidingen wordt het ook mogelijk om je eigen robots te bouwen, de wereld nog verder te personaliseren, het verhaal verder uit te breiden, en het je nog moeilijker te maken dan het in eerste instantie al is.
Fallout 4 is afhankelijk van je platform verkrijgbaar voor €29,- en €35,-

Populair Nieuws