Top 10 GTA Online Updates - Deze updates voegen het meest toe aan GTA

  Met de Bikers update is GTA Online inmiddels toe aan de 25ste update. Het online gedeelte van Grand Theft Auto 5 heeft al veel nieuwe toevoegingen gekregen. Welke toevoeging was nou het beste? Check het in de Top 10 GTA Online Updates!

  Het duurde even voordat GTA Online daadwerkelijk online ging, maar toen ging Rockstar ook echt los. Regelmatig komen er nieuwe updates uit die nieuwe voertuigen, wapens, kleding, aanpassingen voor je auto en nieuwe features toevoegen aan de game.

  De mogelijkheden zijn eindeloos en Rockstar maakt volop gebruik van de populariteit van Grand Theft Auto 5. Door nieuwe updates toe te voegen wil de ontwikkelaar spelers geboeid houden en dat doen ze maar wat goed. Bij elke update komt standaard een nieuwe lading missies en kleine toevoegingen voor je personage of je voertuigen in de game.

  Maar van de 25 GTA Online Updates, welke heeft nou het meeste toegevoegd aan de game? Je checkt het in de Top 10 GTA Online Updates.

  10. San Andreas Flight School

  De eerste update op de lijst komt van uit augustus 2014 en is compleet gebasseerd op vliegen. Er waren drie nieuwe vliegende voertuigen toegevoegd aan het spel, waaronder de snelle en behendige Besra. Ook werden er een aantal nieuwe missies toegevoegd die gebaseerd waren op vliegen zoals Air Races en Parachuting missies.

  Andere handige toevoegingen waren de toevoeging van geleide of niet-geleide raketten op vliegende voertuigen en hebben spelers nu toegang tot een reserve parachute.

  9. Valentine's Day Massacre/Be My Valentine

  Voor de romantici onder ons is heeft Rockstar GTA Online uitgebreid met de Valentine's Day Massacre en de Be My Valentine uibreidingen, die eigenlijk hetzelfde zijn. Er zijn in totaal maar drie kleine toevoegingen, maar die zijn wel super vet.

  Je krijgt toegang tot HET gangster wapen, de Gusenberg Sweeper, gebaseerd op de Tommy Gun. Daarnaast kan je de Albany Roosevelt of Albany Roosvelt Valor kopen. Deze jaren 20 klassieker heeft hoge weerstand tegen schade en kan zes mensen met zich meedragen, twee hangend aan de buitenkant.

  8. Independence Day

  Nummer acht in deze Top 10 vinden we de Independence Day Special die jaarlijks wordt teruggebracht voor Onafhankelijkheidsdag in Amerika. Bij de update kan je twee nieuwe wapens kopen, namelijk de Musket en de toffe Firework Launcher, die vuurwerk lanceert (je raadt het nooit!).

  Daarnaast kan je een Sovereign motor en de Liberator monster truck kan kopen. Beide totaal in de stijl van MURICA! Deze voertuigen zijn volledige voorzien van de Stars and Stripes. Nu kan je als een echte Patriot met je monster truck over andere auto's walzen.

  7. Bikers

  Nummer zeven op de lijst is de Bikers update, de allernieuwste update van GTA Online. Zoals de naam al doet vermoeden gaat deze update over motoren en motorbendes. De update neem een hele lading aan nieuwe voertuigen en wapens met zich mee.

  In totaal zijn er 15 nieuwe motoren te vinden in het spel, waaronder de de Hakuchou Drag en de Western Nightblade.Ook kwam er een aantal vette wapens bij, waaronder de Mini SMG, Sweeper Shotgun en de Battle Axe. Je kan nu ook zes properties aanschaffen. Handig, want dan kan je extra property gelijk gebruiken om een nieuwe clubhuis te kopen. Ook een nieuwe feature van de Bikers update.

  6. Ill-Gotten Gains Part 1

  Voor de rijke der rijken kwam in 2015 Ill-Gotten Gains uit. Deze update was alleen maar voor de spelers die acht getallen over meer voor de komma op hun bankrekening hadden staan. Met deze nieuwe update kwamen er namelijk een tweetal gouden voertuigen uit.

  Voor een subtiele tien miljoen GTA dollar kan jij de eigenaar worden van een gouden Luxor Deluxe en voor iets meer dan vijf miljoen kan je jezelf rondvliegen in een gouden Swift helicopter. En laten we eerlijk zijn, wat is er nou beter dan je rijkdom te tonen in 24 karaat? Juist, niks.

  5. Executives and Other Criminals

  Heb je na deze aankopen nog geld over? Dan kan je dat steken in een jacht van acht miljoen in de Executives And Other Criminals update. Nu kan je je pas echt bij de elite van de wereld voegen door zo een drijvende villa aan te schaffen.

  Ook is er een verscheidenheid aan luxe voertuigen. Nu kan je jezelf beveiligen in een gepantserde Cognoscenti of met een Benefactor limousine met een volledige Minigun op het dak. Al die jaloerse sloebers die jou uit willen schakelen op weg naar je jacht hebben geen schijn van kans meer.

  4. Lowriders

  In oktober 2015 kon je eindelijk de gangster uithangen in een echte lowrider. De update haalt een heleboel oude klassieker terug om uit te rusten met vering, opvallende kleuren, unieke interieurs, velgen en geluidssystemen. Auto's als de Voodoo, de Buccaneer en de Moonbeam maak hun rentree binnen GTA.

  Spelers krijgen nu toegang tot Benny's Original Motor Works waar je je nieuwe lowrider volledig naar wens kan customizen. Wederom een update waar je flink de digitale creditcard voor mag trekken.

  3. Cunning Stunts

  Nummer drie op de lijst GTA Online Update is voor de ecte waaghalzen. Cunning Stunts breng teen lading aan nieuwe races mee waar je kan racen op totaal nieuwe racebanen. Deze update focust zich op wilde stunts op gigantische circuits vol met loopings, ringen van vuur en gigantische jumps.

  Vijftien nieuwe voertuigen werden toegevoegd om deze banen te bestormen. Nieuwe supercars, drift auto's en off-road voertuigen moeten deze banen een makkie maken. Mocht je geen geld meer hebben na alle voorgaande updates, kan je gelukkig ook nog met je oude voertuigen de banen op.

  2. Further Adventures In Finance and Felonies

  In de tweede vetste update van GTA Online kan je de CEO worden van je eigen criminele organisatie.Further Adventures In Finance and Felonies is een van de diepgaanste updates van GTA Online qua features. Als baas van je eigen illegale bedrijf kan je smokkelwaar kopen en verkopen.

  Zo kan je dus mooi dat geld terug verdienen wat je in de andere updates uit heb moeten geven aan jachten, huizen en autos. Further Adventures In Finance And Felonies heeft trouwens zelf ook geen tekort aan nieuwe voertuigen. Zo kan je toffe X80 Proto kopen of de massieve MTL Brickade legertruck.

  1. Heists

  Maar uiteraard is de Heist update de vetste en belangrijkste update in GTA Online. Samen met drie andere spelers kan je een complete overval plannen, voorbereiden en uitvoeren. De heists werden ondersteund door Lester, Ron Jakowski en Agent 14.

  Het heisten gaat niet zomaar. Elke heist vereist communicatie en coördinatie met je teamgenoten. Iedereen heeft in de missie een eigen taak en zal moeten slagen om de Heist tot een succes te brengen. De Heist update was langverwacht maar voldoet zeker aan de verwachting. Zeker als je de missies serieus speelt met een paar vrienden.

  Naast deze vette overvalmissies bracht de update ook nog veel toffe nieuwe voertuigen met zich mee. Waaronder de Savage gevechtshelicopter, de Valkyrie helicopter en natuurlijk de Hydra jumpjet.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.