Top 10 beste The Walking Dead merch - zombies in alle vormen en maten

Article
zondag, 22 november 2015 om 10:03
xgn google image
Zombies zijn momenteel razend populair en ze komen overal terug. The Walking Dead is de meest bekeken zombieserie van het moment en daarbij hoort ook zeker een hoop merchandise. Lees hier over de top 10 beste The Walking Dead merch.

10. The Walking Dead tas

Als je geen genoegen kunt krijgen van The Walking Dead dan zijn de The Walking Dead tassen zeker iets voor jou. Het voorbeeld hierboven is gebaseerd op de stripboeken van The Walking Dead, waar de zombies letterlijk uit je tas proberen te kruipen.
Je kunt deze tas al in huis halen voor 35 dollar. Het voorbeeld dat je hierboven kunt zien is echter niet beschikbaar in Nederland.

9. The Walking Dead sieraden

Je kunt er ook voor kiezen om je look op te frissen met toffe The Walking Dead sieraden. Hoewel ze er niet allemaal even ...levendig uitzien, is het zeker origineel. Je kunt kiezen uit armbanden, kettingen, oorbellen, noem het maar op.
Er zijn veel schakelarmbandjes beschikbaar en kettingen met bijvoorbeeld de kruisboog van Daryl. Ook zul je veel kettingen vinden met kleine flesjes waar "Zombie Virus" opstaat. Hoewel deze er allemaal lief en aardig uitzien zijn er ook iets meer realistischer sieraden, zoals een ketting met afgesneden oren eraan. Dit droeg Daryl Dixon in een van de afleveringen van The Walking Dead.
Voor de meeste sieraden betaal je niet eens zoveel geld, de ketting hierboven kost slechts twee euro.

8. The Walking Dead beddengoed

Je kunt ook onder The Walking Dead slapen. Dan moet je wel maar hopen dat je niet over mensetende zombies gaat dromen. Er zijn al meerdere The Walking Dead dekbedovertreksets te vinden, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen uit een afbeelding van Daryl en Rick, de verlaten stad Atlanta of een hoop bloederige zombie armen.
Of je het aandurft om tussen de zombies te slapen is dan wel de vraag. Je betaalt in ieder geval voor een The Walking Dead dekbedovertrek tussen de 35 en de 45 euro.

7. The Walking Dead sneakers

Je kunt The Walking Dead ook aan je voeten hebben. De zombies zijn ook zeer populair in schoenvorm. Veel van deze sneakers worden handgemaakt en zijn niet in echte schoenenwinkels te koop.
Op websites zoals Etsy kun je handgemaakte The Walking Dead sneakers bestellen, die zelf worden getekend of geschilderd en waar je meestal ook nog zelf kunt aangeven wat voor soort tekening of personage je erop wilt hebben.
De prijs van deze schoenen verschilt per verkoper, aangezien ze dus handgemaakt zijn waardoor dit meer tijd kost dan ingekochte sneakers. Wel worden er meestal Converse of Vans schoenen voor gebruikt. Op internet zie je dat je voor het gemiddelde paar tegen de zeventig euro betaalt.

6. The Walking Dead Funko figuren

The Walking Dead is ook te vinden in de verzameling van Funko. Dit is een reeks kleurrijke collectible figuren waarbij je uit verschillende karakters kunt kiezen. De poppetjes zijn gemaakt van vinyl en zijn gebaseerd op de vele karakters uit The Walking Dead.
Je kunt kiezen uit karakters uit seizoen 1 tot seizoen 6, waarbij je ook kunt kiezen uit verschillende achtergrondkarakters. Denk hierbij aan de arm- en kaakloze zombies van Michonne en meerdere andere zombie figuren die in de serie voorbij zijn gekomen.
De The Walking Dead Funko figuren zijn collectible figuren en je betaalt voor zo'n Funko figuurtje rond de vijftien euro.

5. The Walking Dead Monopoly

We kennen allemaal wel het populaire bordspel Monopoly. Dit bordspel heeft meer varianten dan welk spel dan ook, dus een The Walking Dead variant is ook zeker geen verrassing. Maak hier kennis met Monopoly is een post-apocalyptische omgeving. Om te kunnen overleven in deze The Walking Dead Comic Survival Edition moeten spelers proberen om locaties en levensmiddelen te verkrijgen.
Het spel staat compleet in het thema van The Walking Dead, waar natuurlijk ook toepasselijke straatnamen en speelfiguren bij horen. Denk hierbij aan speelfiguren zoals de hoed van Rick en een emmer met lichaamsdelen. Bij de straatnamen kun je denken aan de gevangenis, de boerderij van Hershel, Gabriel's kerk en Alexandrië.
Het spel is in 2013 uitgekomen en je betaalt er 47.95 euro voor.

4. The Walking Dead Daryl Dixon mok

Daryl lijkt een favoriet als het gaat om The Walking Dead merchandise en je kunt er ook voor kiezen om je bakkie koffie in de ochtend te delen met deze redneck. The Walking Dead is op allerlei producten te vinden, maar ook de koffie en thee mokken kunnen niet ontbreken.
De bovenstaande mok heeft Daryl in een van zijn actiemomenten vastgelegd en het handvat is eigenlijk de kruisboog van Daryl. Het lijkt er hierdoor op alsof de kruisboog door de mok heen gaat.
Er zijn meerdere soorten The Walking Dead mokken beschikbaar, en je betaalt voor de bovenstaande The Walking Dead mok ongeveer twintig euro.

3. The Walking Dead hoodies

Bij merchandise kan kleding niet missen en voor The Walking Dead is er genoeg kleding te vinden. Erg tof zijn de The Walking Dead hoodies, die volledig in het thema staan van zombies en bloed. Het bovenstaande voorbeeld laat een iconische scene zien, namelijk de scene uit de allereerste aflevering waar Rick de epidemie ontdekt.
Er is genoeg keuze qua hoodies, waar de een nog bloederig is dan de ander. De bovenstaande hoodie is niet in Nederland beschikbaar, maar je kunt hem wel op buitenlandse sites bestellen. Je betaalt er zo'n dertig dollar voor.
Je kunt echter wel andere The Walking Dead hoodies bestellen in Nederland, waar je bijvoorbeeld rondloopt met bloederige handafdrukken. Deze hoodies kun je hier vinden.

2. The Walking Dead stripboeken

Als je een groot The Walking Dead fan bent, dan moet je eigenlijk ook de stripboeken gelezen hebben. Ten slotte is het verhaal van Rick Grimes en alle zombies begonnen met de komst van de stripboeken.
The Walking Dead is een maandelijkse zwart-wit stripverhaal, dat begonnen is in 2003. Het is geschreven en gecreëerd door Robert Kirkman en Tony Moore. Kirkman is ook de producent van de tv-serie van The Walking Dead.
Er zijn ondertussen al vijfentwintig volumes van de stripboeken uit, waarbij elke volume bestaat uit zes verhalen. Momenteel is het zesentwintigste deel in productie en moet in februari 2016 verschijnen. Zeker een must-have voor de echte The Walking Dead fans.
Je betaalt voor de The Walking Dead stripboeken veertien euro per volume. De verzamelbundels zijn echter iets duurder en hier betaal je rond de tweeënveertig euro voor.

1. The Walking Dead Crossbow replica

Toen we voor het eerst zagen hoe Daryl Dixon zijn kruisboog tevoorschijn haalde en hiermee een pijl door het hoofd van een zombie schoot, toen wisten we dat het een waardige tv-serie zou worden. Je kunt nu zelf ervaren hoe het is om het wapen van Daryl vast te houden met de Daryl Dixon Crossbow replica.
De kruisboog is volledig van plastic gemaakt, hoewel de buitenkant eruit ziet als het origineel. Ook zijn de pijlen een stuk kindvriendelijker, dus mocht er toch een zombie apocalyps komen dan kun je dit wapen maar beter laten liggen.
De pijlen worden echter niet afgeschoten, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je zonder pijlen komt te zitten. Wel loopt de boog op batterijen en maakt het een geluid wanneer je aan het elastiek trekt. Je betaalt voor zo'n replica 35 dollar. De bovenstaande boog is niet in Nederland te koop.

Populair Nieuws