Top 10 beste nieuwe tv series van 2017 tot nu toe

Article
zondag, 02 juli 2017 om 10:00
xgn google image
Heb je zin om series te binge-watchen deze zomer? Wij hebben speciaal voor jou series uitgezocht die je meenemen in het verhaal. Bekijk de lijst met top 10 beste nieuwe tv series van 2017 tot nu toe.

10. Downward Dog

We beginnen de lijst met beste nieuwe tv series van 2017 met Downward Dog. De serie volgt de avonturen van Martin, een filosofische hond die zijn eigenaar, Nan, als een geliefde levenspartner ziet. Martin kan wraakzuchtig worden als hij vindt dat Nan niet genoeg aandacht aan hem geeft. Nan heeft minder tijd voor haar hond dan ze ooit gedaan heeft vanwege de toenemende werklast bij Clark en Bow Outfitters.
De kijker is volledig bewust over wat er in het hoofd van de hond omgaat. De hond uit zijn emoties over het feit dat hij bijvoorbeeld moet wachten tot zijn eigenaar thuis is, of wanneer Nans ex-vriend op bezoek is.
114021 3

9. Guerrilla

Guirrella staat op nummer 9 van de lijst met beste nieuwe tv series van 2017. Guerrilla vertelt het verhaal van een stel waarvan de relatie en waarden worden getest wanneer de twee een politieke gevangene bevrijden en een radicale ondergrondse cel vormen. Het verhaal speelt zich af tijdens de jaren zeventig in Londen.
Hun ultieme doel wordt de Black Power Desk, een geheimzinnige eenheid binnen de speciale tak die zich focust op alle vormen van zwart activisme. De serie gaat over sociaal en politiek activisme, maar voornamelijk over een relatie die onder druk staat. Elke keuze heet blijvende gevolgen.
114022 1

8. Dear white people

Deze satirische komedie serie van Netflix gaat over hoe gekleurde studenten hun weg banen door het studentenleven op een Ivy League universiteit. In de universiteit heerst sociaal onrecht en daar besluiten de studenten iets aan te doen. Er wordt een radioprogramma begonnen onder de naam Dear White People en tijdens de show reageren ze op het racisme dat ze tijdens het universiteitsleven ervaren.
Bij een groot deel van de bevolking is de serie niet goed gevallen, de trailer heeft meer dan 422.000 dislikes gekregen. Ook op Twitter hebben mensen het over het feit dat als er een concept is voor een serie waarin blanken spotten met donkere mensen, het nooit zou worden uitgezonden. Ondanks veel negatieve reacties is racisme iets wat zeker speelt in de maatschappij, daarom hebben wij deze serie toegevoegd aan de lijst met beste nieuwe tv series van 2017 tot nu toe.
114024 1

7. Bill Nye saves the World

Als nummer zeven op onze lijst met beste nieuwe tv series van 2017 staat Bill Nye saves the world. Bill Nye, wetenschapper, komiek, televisiepresentator, acteur en schrijver, keert terug met een nieuwe show. Tijdens de show tackelt Nye een specifiek onderwerp of concept door middel van levendige paneelbesprekingen, uitgebreide correspondentrapporten en Bill's zeer speciale mix van labprocedures.
Elke aflevering van de serie zal vanuit een wetenschappelijk oogpunt een onderwerp aanpakken, mythen verwerpen en anti-wetenschappelijke uitspraken onderzocht die door politici, religieuze leiders of industriële leiders worden gebruikt.
114025 1

6. Making History

Tijdens deze romantische komedieserie heeft Dan Chamber, een computer science professor aan een klein college in Massachusetts, tijdreizen ontdekt. Hij brengt zichzelf terug naar ergens in 1700 om tijd door te brengen met de koloniale vrouw waar hij voor gevallen is.
In het heden is Dan een ongewilde nerd. Maar door liedteksten, lijnen uit films en stand-up te citeren, is hij absoluut hilarisch: hij krijgt het meisje en maakt vrienden. Het enige nadeel is dat zijn acties in het verleden beginnen op te vallen in het heden.
Daarom schakelt hij de hulp in van Chris Parish, een briljante, populaire geschiedenisprofessor, die nu de ongelooflijke kans krijgt om de geschiedenis te kunnen volgen die hij onderwijst.
114027 1

5. Iron Fist

Op nummer vijf in onze lijst met beste nieuwe tv series van 2017 staat Iron Fist. Danny Rand keert terug naar New York na 15 jaar vermist te zijn, en probeert zich opnieuw te verbinden met zijn verleden en zijn familieerfenis. Nadat zijn familie overleed tijdens een expeditie in China, werd de jonge Rand opgevangen door de mensen van de verloren stad K'un-Lun, waar hij een magische vechtstijl heeft geleerd.
Hij vecht tegen het criminele element dat de wereld om hem heen beschadigt, met zijn ongelooflijke kung-fu meesterschap en het vermogen om de kracht van de vurige Iron Fist op te roepen. Hij wordt gedwongen om te kiezen tussen zijn erfenis en zijn plichten. Door het interessante verhaal hebben we Iron Fist toegevoegd aan de lijst met beste tv series van 2017.
114028 1

4. Taboo

Taboo speelt zich af in 1814 en volgt James Keziah Delaney. Delany is een man die de hele wereld over is geweest, nu komt hij terug. James Delaney, wiens vader een rijke Engelse zakenman was en zijn moeder, een Amerikaanse vrouw, keert terug naar Londen uit Afrika in 1814 .
Verondersteld dat hij lang dood is, gaat hij terug naar Londen om erachter te komen wat er van zijn vaders scheepvaartsimperium is overgebleven en een nieuwe leven op te bouwen.
Met vijanden die in elke donkere hoek zitten, moet James door steeds complexere gebieden manoeuvreren om zijn eigen doodstraf te vermijden. Omringd door samenzwering, moord en verraad, onthult zich een donker familiegeheim.
114029 1

3. Legion

Legion is gebaseerd op de Marvel Comics van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz. Het verhaal gaat over een onrustige jongeman die misschien wel meer is dan een mens. Aangezien hij gediagnosticeerd is als schizofreen sinds kind, is hij al jaren vaste klant in psychiatrische ziekenhuizen.
Nu in zijn vroege jaren als twintiger verliest David zichzelf in het ritme van het gestructureerde dagelijks leven: ontbijt, lunch, diner, therapie, medicijnen, slaap. David besteedt de rest van zijn tijd samen met zijn vriend Lenny een collega-patiënt, wiens levenslange drugs- en alcoholverslaving.
Davids routine wordt volledig opgeschud door de komst van een nieuwe patiënt, genaamd Syd. David en Syd gaan steeds meer met elkaar om, wanneer David een schokkende mogelijkheid moet verwerken dat de stemmen die hij hoort en de visies die hij ziet, misschien echt kunnen zijn. Voor deze serie is al een tweede seizoen aangekondigd.
114030 1

2. Riverdale

âSerie nummer twee op onze lijst met beste nieuwe tv series van 2017 is Riverdale. Deze serie is gebaseerd op een stripboek van Archie Comics. Het verhaal gaat over een tweeling, Jason en Cheryl, die een boottochtje maken waarbij Jason overlijdt. Cheryl, die aan de overkant van de rivier werd gevonden door scouts, claimt dat haar broer was verdronken toen hij haar handschoen uit het water wilde pakken en voorover viel.
Middenin deze drama bevindt zich Archie, een tienerjongen die een levenskeuze moet maken tussen American football of singer-songwriter worden. Betty, Archie’s buurmeisje, neemt de nieuwkomer Veronica onder haar vleugel. Wanneer ze Veronica voorstelt aan Archie, klikt het meteen, tot de teleurstelling van Betty die haar emoties onder controle probeert te houden.
114031

1. 13 Reason's Why

Toch kan er maar één de nummer één zijn. Het is 13 Reason's Why, de serie van Netflix die een waarschuwing heeft gekregen aangezien er schokkende scenes inzitten. Het verhaal gaat over Hannah Baker, een tienermeisje dat haar eigen leven heeft genomen.
Ze heeft voor de 13 mensen die haar hebben gekwetst ieder hun eigen tape gemaakt. In de tapes vertelt ze de reden waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.
Sinds kort is er een waarschuwing toegevoegd aan de serie. Aangezien de beelden zo expliciet waren, vooral in de scene waarin Hannah Baker zelfmoord pleegde, heeft Netflix een waarschuwing toegevoegd aan de serie. Er waren al drie afleveringen die een waarschuwing hadden, maar dat geldt nu voor de hele serie.
Netflix heeft aangekondigd dat er een nieuw seizoen aan komt. Dit zal niet over de tapes gaan maar over de nasleep van haar dood en hoe iedereen daarmee om gaat. Zo hadden kijkers nog veel vragen na de laatste aflevering van het eerste seizoen, die gaan hopelijk tijdens het nieuwe seizoen beantwoord worden.

Wat vind jij van onze lijst met beste nieuwe tv series van 2017?

Ben je het eens bent met onze lijst of niet? Welke serie heb je gemist? Of welke serie ga jij nu zeker kijken? Laat het ons vooral weten in de reacties.