Top 10 beste films augustus 2018 - Mission Impossible, Poeh en killer Muppets

  Ook deze maand draait er weer voldoende in de bioscopen. Dit zijn de beste films augustus 2018. Pak de popcorn er maar bij voor flink wat actie met Tom Cruise, schattige verhalen met het schattige Poeh-beertje en Muppet-achtige poppen die iets minder schattig zijn en aan het moorden slaan als de kinderen niet meer kijken.

  De film op deze lijst staan op volgorde van verschijnen. De film die aan het begin van de maand uitkomen staan vooraan en de films die aan het einde van de maand uitkomen sluiten deze lijst met beste films augustus 2018 af.

  Mission Impossible Fallout (2 augustus)

  We beginnen de maand goed met een actiefilm die potentieel jou op het puntje van je stoel laat belanden. Opnieuw zien we Tom Cruise in actie, terwijl hij weer een heleboel verbluffende stunts mag uitvoeren. Als deze film eenzelfde niveau bereikt als de eerdere Mission Impossible films (die allemaal op Netflix te zien zijn), dan wordt dit zeker één van de beste films van augustus 2018.

  In de film zien we hoe een IMF-missie helemaal mislukt en misdadiger Solomon Lane weet weg te komen. De wereld loopt gevaar en Ethan Hunt wordt op een missie gestuurd waarbij hij wordt opgejaagd door huurmoordenaars en voormalige bondgenoten. Ondertussen beginnen zijn banden met de CIA wat op te breken: zij stellen hem in twijfel.

  Teen Titans Go To The Movie (8 augustus)

  Vandaag de dag lijkt het alsof alle superhelden een eigen film hebben. Onlangs mochten we nog van Ant Man genieten en ook Disney Pixars The Incredibles kwamen naar het witte doek. De Teens Titans voelen zich wat achtergesteld en willen laten zien dat zij ook volwaardige superhelden zijn. In deze film zullen ze er dan ook alles aan doen om het witte doek te veroveren en een leuke show neer te zetten.

  Teen Titans is gebaseerd op de superhelden van DC Comics. 5 tieners vormen samen een superheldenteam dat laat zien dat Tom Hollands Spider-Man niet de enige tiener is die de superheld uit kan hangen. In tegenstelling tot andere helden hebben de helden geen alter ego. De tieners zijn constant helden die soms wetten aan hun laars lappen om de gevaarlijkste superschurken zo snel mogelijk achter slot en grendel te krijgen.

  Untdrum99

  Whitney Houston (9 augustus)

  De muziek van Whitney Houston heeft door de jaren heen veel indruk gemaakt op een heleboel verschillende muziek-liefhebbers. Ze scoorde een heleboel hits en heeft vele malen voor veel publiek opgetreden. Haar muziek was een inspiratie voor veel andere artiesten en vormde zelfs een basis voor musicals zoals The Bodyguard.

  Nu komt er een documentaire uit die het levensverhaal van deze bekende artiest in kaart brengt. De film lijkt erg geschikt voor iedereen die heeft kunnen genieten van hits als I will Always Love You en I Wanne Dance With Somebody. In ieder geval lijkt het een swingende film te worden waarin haar muziek een grote rol speelt. De documentaire zou één groot eerbetoon aan de ondertussen overleden artiest moeten worden.

  The Spy Who Dumped Me (9 augustus)

  Films hebben ons al meermalen laten zien hoe ingewikkeld relaties kunnen zijn. The Spy Who Dumped Me maakt het al helemaal ingewikkeld, als blijkt dat een relatie met een spion ingewikkeld is. Audrey en Morgan komen erachter dat de voormalig partner van Audrey helemaal niet zo verliefd op haar was. Het was een spion die na haar te hebben gedumpt Audrey in een groot internationaal complot verwikkeld raakt.

  The Spy Who Dumped Me lijkt een humoristische film te worden. In tegenstelling tot Mission Impossible Fallout ziet het er naar uit dat de film zich minder op de actie richt, maar eerder op de flauwe grappen. Natuurlijk is een spionnenverhaal zonder actie geen spionnenverhaal, dus toch verwachten we enkele actie-scenes die mits goed uitgevoerd dit zeker één van de beste films augustus 2018 zullen maken.

  Christopher Robin (9 augustus)

  Volwassen worden is maar niks. Christopher Robin (Janneman Robinson) loopt ook tegen de nodige problemen aan wanneer hij zijn jeugd achter zich laat en een hardwerkende man wordt. Hij maakt regelmatig overuren en laat vervolgens zijn familie in de steek omdat hij moet overwerken. Hij had ze nog een mooi weekendje vrij beloofd, maar daar komt niks van terecht tot Pooh en zijn vriendjes daar zijn om hem te redden.

  Christopher Robinson is een heuse familiefilm waarbij al je favoriete knuffelbare vriendjes naar het witte doek komen. De film volgt verder een trend die Disney de laatste tijd veel meer voortzet: bekende Disney-figuren terug laten keren in hun eigen live action films. Dit Poeh-avontuur krijgt dus een soortgelijke behandeling als andere Disney-klassiekers waaronder Beauty and the Beast en The Jungle Book. Opvallend: in tegenstelling tot eerdere twee titels krijgt dit avontuur ook een Nederlandse nasynchronisatie: Janneman Robinson.

  The Meg (9 augustus)

  Haaien hebben het altijd goed gedaan. De gevaarlijke bakbeesten zijn met hun scherpe tanden en bloeddorstige jachtinstichten eerder al de hoofdrolspelers geweest in succesvolle films als Jaw. Nu gaat weer een haai de show proberen te stelen in een film die mogelijk de spirituele opvolger van Jaws wordt.

  Een enorm bakbeest weet een internationaal observatieprogramma helemaal op zijn kop te gooien. Een haai bijt met gemak een hele onderzeeër kapot en zal niet terugschrikken om in actie te komen en meer kapot te maken. Al snel gaan mensen hem als een gevaar zien. Ze willen er voor zorgen dat dit beest ééns en voor altijd uitgestorven raakt, zodat het monster nooit meer iemand kwaad kan doen.

  De film van Dylan Haegens (16 augustus)

  Dylan Haegens maakte naamsbekendheid door zijn Youtube-kanaal. Hij wisten duizenden fans te vermaken door regelmatig bizarre filmpjes te uploaden. Uiteindelijk is hij Youtube zelfs gaan gebruiken als een baan: hij verdiende er voldoende geld mee om rond te kunnen komen. Nu zijn kanaal al jaren oud is, is het tijd voor de volgende stap.

  De Youtube-ster verschijnt nu in zijn eigen film. Wanneer deze dezelfde stijl aanhoudt als zijn Youtube-video's dan wordt dit een doldwaze film met een heleboel grappige maffe sketches. In de film wordt de spot gedreven met het succes van Dylan, doordat een zogenaamde Youtuber IJsbrand zijn content allemaal namaakt. Gek genoeg weet die IJsbrand met zijn gejatte grappen en grollen een heleboel kijkers van Dylan weg te trekken.

  The Equalizer 2 (16 augustus)

  The Equalizer 2 gaat verder waar het eerste deel stopte. In de film keren we terug om te zien hoe een klein meisje wordt gekidnapt. McCall moet dit meisje redden, maar heeft ondertussen ook andere problemen waar hij mee te kampen krijgt. het knaagt aan hem dat zijn vriend is vermoord en het liefste neemt hij wraak op de koelbloedige moordenaar.

  Oscarwinnend acteur Denzel Washington keer terug voor een rol in The Equalizer 2. Eerder wist hij fans al van een heleboel actie en goed acteerwerk te voorzien in het eerste deel. In The Equalizer review kreeg de eerste film maar liefst een 8.0 en werd deze beschreven als een heerlijke actiefilm. The Equalizer werd met een 7,2 ook goed ontvangen op IMDB.

  AXL (23 augustus)

  Honden zijn misschien wel de trouwste vierpoters die er op aarde rondlopen. Veel mensen hebben ze en ze zorgen voor een mooi gezelschap in het huis. Voor sommigen kunnen de kwijlende beestjes echt een vriend worden. Vergeet Samson van Samson en Gert, want van AXL zou iedereen zeggen: ik wou dat ik zo'n hondje krijgen kon.

  AXL is bedoeld als een gevechtshond en is geprogrammeerd als een militair wapen. Dit klinkt niet zo vriendelijk, tot we de ware aard van AXL zien. Eigenlijk is hij maar een lief hondje dat alles voor zijn 16-jarige baasje Miles doet. Miles hoeft geen enkel moment zich onveilig te voelen. Deze supergeavanceerde beveiligingshond staat 24/7 aan zijn zijde om hem te beschermen tegen de mensen die een bedreiging voor hem kunnen vormen.

  Afsluiter beste films augustus 2018: The Happy Murderer (23 augustus)

  De laatste op de lijst potentieel beste films augustus 2018 is The Happy Murderer.

  Haal die schattige Muppet poppen eens voor je. Al snel zie je een kikker, een maffe drummer, een varken en nog meer malle beesten die allemaal vrolijk liedjes zingen. Maar zulke gekke poppen zijn niet alleen goed voor het zingen van liedjes, maar ook om hard te gillen terwijl iemand een mes in die jaren '80 poppen zet. Muppet-achtige poppen zullen worden vermoord door iemand die met een grijns op zijn gezicht een mes tussen de poppenvuling zet.

  Deze poppenmoord moet per direct worden verholpen en daarom komt één van de poppen in actie als privédetective. Kan hij erachter komen wie nu al die poppen vermoordt? The Happy Murderer lijkt een humoristische film te worden die vanwege zijn humor en actie potentie heeft om één van de beste films augustus 2018 te worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.