Tokyo Game Show 2015 verwachtingen - Wat we kunnen zien

Article
dinsdag, 15 september 2015 om 17:52
xgn google image
De Tokyo Game Show komt er weer aan. Het evenement loopt dit jaar van 17 tot 20 september en dat brengt natuurlijk een heleboel verwachtingen met zich mee. Met die reden hebben we de Tokyo Game Show 2015 verwachtingen opgesteld van wat we kunnen gaan zien.

Nieuwe Yakuza games

Sony heeft zojuist meer informatie gegeven over de populaire Yakuza serie. Yakuza is een game serie die erg populair is voor de PlayStation systemen. Het is een actie/avontuur game gemaakt door SEGA. Er zijn al 2 aankondigingen gedaan voor de Tokyo Game Show 2015.
Ten eerste komt er een remake van de eerste game uit de Yakuza serie die Yakuza 1 Extreme gaat heten. Deze komt op 21 januari 2016 uit op de PlayStation 3 en de PlayStation 4. Ten tweede komt er ook een nieuw deel in de serie uit in de herfst van 2016 genaamd Yakuza 6. Dit spel zal alleen uitkomen op de PlayStation 4 en slaat de vorige generatie console dus over.
Tot nu toe is het spel alleen nog maar te verkrijgen in Japan, dus verwachtingen zijn dat we tijdens de TGS meer informatie zullen krijgen over de release in Europa.
78352

Persona 5

Een releasedatum voor de komende game Persona 5 is bijna een gegeven voor de Tokyo Game Show 2015. Vooral met een gigantisch Persona geïnspireerd evenement tijdens TGS is het zeker te verwachten. De TGS is een Japans evenement en aangezien Persona een van de bekendste JRPG's is, is het logisch dat het tijdens dit evenement wordt bekendgemaakt.
Persona is een game dat zich afspeelt in steden en middelbare scholen in het moderne Japan. Het focust vooral op de groei van jongvolwassenen die tijdens de bewustwording van hun "Persona" krachten een heleboel obstakels moeten overkomen. De game wordt verwacht op de PlayStation 3 en de PlayStation 4.
De makers achter de game, Atlus zullen 40 uur lang video's streamen tijdens de TGS wat voorafgaat aan het Persona Special Stage evenement.
78367

Final Fantasy 15

Square Enix heeft het schema voor de zeer geanticipeerde Final Fantasy 15 game aangekondigd. Op 19 september zullen de fans meer informatie verwachten over de aankomende game.
Square Enix heeft ook aangekondigd dat fans vragen kunnen stellen via het officiële Final Fantasy 15 Twitter kanaal, die vervolgens tijdens de TGS zullen worden beantwoord. Wat ook verwacht wordt is de presentatie va de gameplay van de nieuwe game die al eerder als screenshot rondging op het internet.
Final Fantasy 15 zal verschijnen voor de Playstation 4 en de Xbox One. Met nog geen release datum, kunnen we deze tijdens de TGS ook zeker verwachten. Tot nu toe was alleen bevestigd dat de game waarschijnlijk in 2016 zou verschijnen.
78368

Deep Down- nieuwe gameplay video en releasedatum

Capcom gaat Deep Down weer terug op het podium toveren door middel van een nieuwe gameplay video en een releasedatum voor de game. Dit is waarschijnlijk de laatste kans voor de game om het grote PlaysStation 4 succes te worden dat het verwacht werd te zijn, dus we gaan ervan uit dat Capcom de presentatie zeker de moeite waard gaat maken.
Voor de spelers zal het een goed signaal zijn als er een releasedatum wordt bekendgemaakt, vooral omdat niemand nog weet of ze de game dit jaar of in 2016 moeten verwachten. Dit is ook op dit moment nog niet te zeggen, omdat de ontwikkelingsfase niet bekend is.
78369

The Last Guardian

Na de aankondiging op E3 dit jaar hebben we eindelijk het bestaan van The Last Guardian bevestigd gekregen. Met nog weinig informatie beschikbaar over de nieuwe game, is de TGS een goede mogelijkheid om fans een beter idee te geven over de gameplay, de karakters en andere elementen.
Sony heeft een poos terug al gezegd dat er binnenkort meer informatie zou volgen, dus meer gegevens over de nieuwe game zouden zeker verwacht kunnen worden tijdens de TGS.
Een spectaculaire demo video van de game laat een prachtige, tragische wereld zien en de 2 helden op wie de fans geduldig aan het wachten waren. We zijn klaar voor meer informatie en hopelijk gaat het tijdens de TGS dan eindelijk gebeuren.
78370

Resident Evil Umbrella Corps

Volgend jaar is het de 20ste verjaardag van Resident Evil en daarom heeft Capcom een aankondiging gedaan van een nieuwe game: Resident Evil Umbrella Corps. Deze nieuwe game is een competitieve PvP shooter met invloeden van zombies.
Veel mensen hadden verwacht Resident Evil 7 te zien in plaats van Umbrella Corps. Dit zal de laatste game zijn in de serie en gaat verschijnen op de PlayStation 4.
De officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar schijnt wel in 2016 op de markt te komen. Of we een officiële datum te horen te krijgen tijdens de TGS is niet zeker, maar we kunnen zeker verwachten meer informatie te krijgen over deze conclusie game in de Resident Evil serie.
78387

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4- speelbaar op de TGS 2015

Er is aangekondigd dat de nieuwe Naruto game op de Tokyo Game Show zal verschijnen. Het spel zal een demo versie krijgen voor het publiek, maar de releasedatum is dusver nog niet bekend. De aanwezigen die bij de TGS 2015 zijn, krijgen de mogelijkheid om de game uit te proberen op de PlayStation 4.
De game wordt op 4 februari uitgebracht in Japan, en zal een dag later op 5 februari in Europa verkrijgbaar te zijn. Het spel is ontwikkeld door CyberConnect2 en komt uit op de Playstation 4, de Xbox One en de PC/Steam platformen.

Populair Nieuws