2 Toffe Microsoft games om in de gaten te houden!

Article
zaterdag, 11 juli 2015 om 12:05
xgn google image
Microsoft heeft de komende tijd veel voor ons in petto, maar gamers hebben vaak een te beperkt budget om al deze games te kunnen kopen. Daarom hebben wij 2 toffe Microsoft games geselecteerd die jij zeker in de gaten moet houden de komende tijd.

2. Rise of the Tomb Raider

In Tomb Raider">Rise of the Tomb Raider stap je opnieuw in de schoenen van Lara Croft en breekt er een nieuw hoofdstuk aan. Net zoals in de voorgaande delen moet je zien te overleven in de gevaarlijke situatie waarin Lara verzeild raakt. Ook in de nieuwste Tomb Raider moet je het weer hebben van Lara’s survivaltechnieken en haar denkvermogen om jezelf uit lastige situaties te redden.
Het doel in Rise of the Tomb Raider is om een eeuwenoude onzichtbare stad te vinden ergens in Siberië gebouwd in de 13e eeuw. Lara Croft wil ook bewijzen dat bovennatuurlijke dingen echt bestaan en gebeuren.
De nieuwste Tomb Raider beschikt over een enorme omgeving die moet worden verkend en de plekken op de aarde zijn drie keer groter dan voorheen. Rise of the Tomb Raider krijgt een dynamische tijdregeling en veranderend weer. Dit houdt in dat het dag en nacht wordt in een game en dat je in verschillende omstandigheden moet zien te overleven.
Wij mochten tijdens de E3 2015 in Los Angeles al aan de slag met Rise of the Tomb Raider. Rox bestempelde het spel als een najaarstitel om in de gaten te houden en ze zei het volgende over de game:
Ben jij benieuwd naar onze bevinden van Rise of the Tomb Raider lees dan vooral onze Rise of the Tomb Raider preview.
Rise of the Tomb Raider is vanaf 10 november beschikbaar voor Xbox One en Xbox 360. Naar alle waarschijnlijkheid volgen de andere platformen in 2016. Dit komt doordat Microsoft een exclusiviteitsdeal heeft voor Rise of the Tomb Raider.
75119

1. Halo 5

Halo 5: Guardians is een van de kroonjuwelen van Microsoft voor de Xbox. En vanaf dit jaar kunnen Halo fans weer volop genieten van het vervolg op Halo 4. Het vervolg brengt betere graphics en langere missies waar de fans op hopen.
De multiplayer van Halo 5 staat meer spelers toe dan ooit te voren in Halo. Het is nu mogelijk om met 25 spelers in één game te spelen. Hiervoor zijn de mappen ook groter gemaakt dan normaal. De mappen zijn nu ongeveer vier keer groter dan normaal.
Op de E3 2015 werd Halo 5 ook getoond met de HoloLens. Meer over deze unieke ervaring kun je lezen in onze HoloLens hands-on.
Ook met Halo 5:Guardians mochten wij tijdens de E3 2015 aan de slag. Wij spelen de nieuwe mode Warzone en dit beloofde veel explosies en chaos. Hoe het team van XGN het er vanaf bracht lees je in de Halo 5: Guardians preview.
Halo 5: Guardians komt op 27 november exclusief naar Xbox One.
Op welke Microsoft games kan jij niet wachten? Laat het ons weten in de onderstaande reacties.

Populair Nieuws