Toffe GTA 5 remakes - 7 coole edits van films en series

Article
donderdag, 17 september 2015 om 11:05
xgn google image
Zoals je misschien wel is opgevallen, puilt het internet uit van mods die te gebruiken zijn voor GTA 5. Onlangs plaatsen we nog een coole intro in True Detective stijl, vandaar nu een overzicht met toffe GTA remakes van films en tv-series!

7. Too Fast Too Furious 6 Trailer

Van de Too Fast Too Furious reeks zijn we natuurlijk snelle auto’s en flinke ontploffingen gewend, zo ook bij Fast & Furious 6. Van de trailer is natuurlijk ook een spectaculaire GTA 5 remake gemaakt, aangezien de game en de film wat elementen met elkaar delen. Check hem hierboven!
78488

6. The Expendables 3

GTA 5 zit vol met actie, Expendables zit vol met actie. Een prima match voor een remake van de trailer. Deze remake zit vol ontploffingen schietpartijen en hersenloze over de top actie, precies als de echte trailer. Bekijk hem zelf!
78491 1

5. Friends Intro

De sitcom Friends is natuurlijk al jarenlang een begrip. Waarschijnlijk heb je deze intro bewust of onbewust al honderden keren zien passeren, maar waarschijnlijk nog nooit op deze manier! De cast van de GTA 5 intro van Friends bestaat dan ook uit veel karakters die wij kennen van de game. Een sitcom intro met rocket launchers en dildo’s, maar verder is hij nagenoeg hetzelfde als het origineel!
78496

4. N.W.A. - Straight Outta Compton

De Gangsta rap groep N.W.A. is sinds het einde van de jaren 80 al een begrip in de muziek. De groep bestaande uit Arabian Prince, Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube, MC Ren DJ Yella heeft een zodanige reputatie opgebouwd, dat er een film aan hen gewijd werd.
Straight Outta Compton was één van hun grootste bangers en daarom verdient hij ook een een opgepoetste GTA 5 remake. Bekijk het zelf.
78497

3. Pokemon Intro

XGN schonk eerder al aandacht aan deze uiterst eigenaardige remake. In dit hilarische filmpje vertolkt Trevor Philips de rol van Ash Ketchum en zijn diverse karakters uit de game in de intro als Pokémon terug te vinden. Check de enigszins trippende GTA 5 remake!
78498

2. Spannende Breaking Bad scene

Fans van de serie Breaking Bad zullen deze scene nog goed kunnen herinneren, ook al is het een GTA 5 remake. Knap, want de scene komt angstvallig in de buurt van wat er in de remake gebeurt. Check de spannende scene met Jesse Pinkman en Walter White in GTA 5 stijl. Yeah bitch!
78500

1. True Detective intro

Ook aan deze trailer hebben wij al aandacht geschonken, maar hij ziet er natuurlijk ook heel goed uit. In de intro van de detectiveserie zijn dit keer in plaats van Matthew McConaughey en Woody Harrelson bekenden uit GTA 5 terug te vinden, Heel mooi gemaakt!