Stem: De 10 games met de mooiste graphics

  Elk jaar komen er weer games uit waarbij onze ogen uitpuilen van de prachtige graphics. Of ze nou een goede gameplay hebben of niet, sommige games zijn gewoon een plaatje om naar te kijken. Nu met de Xbox One en PlayStation 4 zijn graphics zelfs nóg geavanceerder. Tijd om terug te kijken op de generatie die nu tot zijn eind komt. Daarom vragen wij: welke game voor de Xbox 360 of PS3 heeft volgens jou de beste graphics?

  Er worden nog steeds spellen gemaakt voor de PlayStation 3 en Xbox 360, stuk voor stuk mooier en geavanceerder dan wat we gewend zijn. In deze poll gaat het alleen om games die op dit moment al in de schappen liggen.

  Een aantal spellen in het rijtje zijn ook uitgekomen op de PC. Hou bij het stemmen op dit soort games de graphics op de consoles aan. Spellen die ook op de next-gen zijn uitgekomen, zoals Battlefield 4, zijn buiten beschouwing gelaten. Uitzondering hierop is Tomb Raider, die een hele nieuwe editie heeft gekregen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Hieronder hebben we alvast een selectie gemaakt van games met fantastische graphics. Staat jouw favoriet er niet tussen? Noem hem dan hieronder in de comments en we nemen je stem mee in de telling!

  {poll:1807}

  Stemmen kan tot 28 januari 12:00 uur. De uitslag wordt de volgende dag bekend gemaakt.

  Assassin's Creed Revelations

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.