Spelen als dieren - Welk dier zou jij willen zijn in een game? [poll]

Article
donderdag, 16 maart 2017 om 18:00
xgn google image
In ontzettend veel games zitten dieren, die het helaas vaak niet overleven in het wild. Er zijn desalniettemin maar weinig games waarin je zelf kunt spelen als dieren. Wij vroegen ons af welk dier jij zou willen zijn in een game?
Een van de reden waarom gamen zo leuk is omdat je kunt ontsnappen naar een wereld buiten de realiteit. Je kunt gaan en staan waar je wilt, en spelen als een ontzettend breed scala aan personages. Dieren worden vaak over het hoofd gezien als speelbaar personage, terwijl veel gamewerelden er vol mee zitten.
Vaak worden dieren alleen maar afgeslacht in games. In games als Far Cry 4, Rise of the Tomb Raider en Horizon Zero Dawn moet je op dieren jagen om grondstoffen te verzamelen. Aan de andere kant van het spectrum heb je games als Goat Simulator en Bear Simulator, waarin je simpelweg plezier kunt hebben als geit of beer zijnde.

Spelen als dieren - Welke wil jij zijn?

Dat brengt ons bij de vraag: Als welk dier zou jij graag willen spelen in een game? Stem nu in onze poll! Iedere stem wordt meegeteld, dus stem, stem, stem!
Staat jouw favoriet er niet bij? Laat ons in de reacties weten welk dier jouw voorkeur heeft!