Redactie Top 5 2013: Tom Boshouwers

Article
door Wouter
dinsdag, 24 december 2013 om 19:00
xgn google image
Iedereen op de redactie weet dat je een vinger verliest als je ook maar wijst naar The Walking Dead. Onze Tom heeft zich daar vanaf het eerste moment in vastgebeten en elke nieuwe release in de serie wordt daarom ook met grote angst in zijn richting geworpen. Als Tom eenmaal zijn zinnen op een game heeft gezet, dan zal hij hem krijgen ook. Gelukkig is iedereen bereid dit door de vingers te zien, want niemand op de redactie heeft meer artikelen nagekeken dan hij. Zijn top vijf van dit jaar zie je hieronder!
Top 5 Tom

Nummer vijf: Saints Row IV

Releasedatum: 23 augustus 2013
SRIV Box-art
Net als de vorige drie delen staat ook Saints Row IV in mijn top 5 van het jaar. Games moeten leuk zijn en Saints Row is precies dat. Met superkrachten is de franchise nog meer over de top dan ooit te voren en daar ben ik ontzettend blij mee.

Nummer vier: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Releasedatum: 22 november 2013
TLoZ Box-art
Ik had nog even mijn twijfels over A Link Between Worlds door de makkelijke moeilijkheidsgraad, maar uiteindelijk kan ik toch niet om de charme van The Legend of Zelda heen. Ik heb mij onwijs vermaakt met het redden van prinses Zelda en dat levert deze game een vierde plek op.

Nummer drie: LEGO City Undercover

Releasedatum: 28 maart 2013
LCU Box-art
LEGO City Undercover is dé reden dat ik een Wii U heb gekocht en toen het spel begin dit jaar binnenkwam was ik dan ook helemaal tevreden. Die blijheid hangt hier nog steeds, want iedere keer als ik terugdenk aan mijn tijd in LEGO City krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Nummer twee: Pokemon X & Y

Releasedatum: 12 oktober 2013
PMX Box-art
Ein-de-lijk bracht Nintendo enige vernieuwing in de Pokémon franchise. Die aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat ik weer helemaal verknocht ben aan een van de tofste series ooit. In geen enkele game heb ik zoveel tijd gestopt dit jaar als in Pokémon Y en nog steeds pak ik de game regelmatig op om mijn Pokédex aan te vullen.

Nummer een: Tomb Raider

Releasedatum: 5 maart 2013
TR Box-art
Als groot Tomb Raider fan keek ik ontzettend uit naar de nieuwe Tomb Raider. De game wist gelukkig aan al mijn torenhoge verwachtingen te voldoen. Ik heb mij zo vermaakt met Tomb Raider, dat de game er dit jaar met de eerste plek vandoor gaat in mijn top 5.

Andere toppers:

Flop van het jaar: Batman: Arkham Origins

Releasedatum: 25 oktober 2013
BM Box-art
Ondanks dat ik erg genoten heb van dit nieuwe Batman avontuur is het voor mij ook de flop van het jaar. Er zitten gewoon nog té veel bugs in deze game en dat gaat uiteindelijk toch echt ten koste van de ervaring. Die bugs zorgen voor een hele grote domper in een verder fantastische game.

Populair Nieuws