Reageer en Win - Maak kans op een PlayStation-wekker!

  Het is het einde van de werkweek en dat betekent dat het weer tijd is voor de Reageer en Win! Deze keer geven we twee keer een PlayStation-wekker weg, zodat je altijd met een glimlach wakker wordt.

  Winnaars afgelopen week

  In de Reageer en Win van vorige week maakten jullie kans op een Blu-ray van Avengers: Endgame én een Blu-ray van de nieuwe Aladdin. De winnaars van die prijzen zijn geworden…

  De winnaar van de Avengers: Endgame Blu-ray is… BierBuikBarry

  De winnaar van de Aladdin Blu-ray is… DavincstyleGames

  Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar l.t.velde@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat de prijs jouw kant op komt.

  Reageer en Win - Een PlayStation-wekker

  Prijs: 2x PlayStation-wekker

  In samenwerking met BigBen Interactive geven we deze week twee PlayStation-wekkers weg. De wekker is geïnspireerd op de originele console van Sony die 25 jaar geleden op de markt verscheen. Het product lijkt niet alleen sprekend op de nostalgische spelcomputer, maar kan ook het plafond verlichten met het PlayStation-logo of één van de vier icoontjes van de PlayStation-controller. Een must-have voor de echte fan.

  Hoe gaan wij de prijzen weggeven?

  De opdracht is simpel:

  1. Laat onder de Reageer en Win een comment achter waarom je deze prijs wilt winnen.
  2. Reageer nog op minstens twee andere artikelen op XGN.nl de komende week.
  3. Volg ons op Instagram

  Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website!

  Vraag van de Week:

  Van welke jeugdfilm/serie zou je graag een game willen zien?

  JohannesMulder

  Deze week heeft onze Rox antwoord gegeven op de vraag. Zij is flink in de filmgeschiedenis gedoken en heeft gekozen voor het klassieke Neverending Story.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.