Reageer en Win: Little Nightmares II op de Nintendo Switch!

  We hebben goed nieuws voor liefhebbers van horror, puzzels en platformers. Deze week in de Reageer en Win mogen we namelijk Little Nightmares II voor de Nintendo Switch weggeven!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een goodie-pakket van Adventure Time. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren en voor een ander exemplaar geabonneerd zijn op ons Twitch-kanaal en ons volgen.

  De winnaar van het Adventure Time goodie-pakket is geworden... Calanthir!

  De winnaar van het Adventure Time goodie-pakket via Twitch is geworden... Vpatrickv!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Little Nightmares II

  Ben je een liefhebber van de griezelige platformer Little Nightmares, dan hebben we goed niews voor je. In samenwerking met Day One PR mogen we namelijk Little Nightmares II voor de Nintendo Switch weggeven. In het vervolg mag de Mono onder de knoppen nemen om samen met Six, de protagonist uit het eerste deel, Pale City te overleven. Daar komen weer veel puzzels, uitdagende platform-secties en gevechten bij kijken.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Wil je namelijk kans maken op een tweede exemplaar van Little Nightmares II, dan kan je via Twitch je odds verdubbelen. Iedereen die ons kanaal namelijk volgt en Subscriber is kan het extra pakket winnen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Little Nightmares II

  Verkijgbaar vanaf 11 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.