Reageer en Win LEGO Worlds voor Xbox One

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere leuke spullen weg die je met een toffe reactie op XGN.nl kunt winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van Puyo Puyo Tetris uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  Vorige week kon je Tuyo Tuyo Tetris winnen, een super verslavende versie van het welbekende Tetris voor je Nintendo Switch of PlayStation 4 console. Bekijk snel de video hierboven om te zien of je tussen de geluksvogels zit die binnenkort deze game in de brievenbus mogen verwachten!

  Reageer en Win LEGO Worlds!

  Sinds een paar maanden kun je weer lekker ouderwets bouwen met LEGO. Virtueel dan, in LEGO Worlds. In samenwerking met Warner Brothers mogen wij drie exemplaren van deze game weggeven! Volgende week zullen we in Reageer en Win de uitslag publiceren, maar wil je voor die tijd per se je LEGO-fix krijgen kun je je alvast inlezen over de voorgaande LEGO-games, de LEGO Batman film kijken, of de recensie van LEGO Worlds lezen zodat je weet wat je te wachten staat als je het schijfje in je Xbox doet.

  LEGO Worlds is een sandbox game ontwikkeld door Traveller's Tales, het bedrijf dat het gros van de LEGO-games van de afgelopen jaren heeft gemaakt. In de game kun je alleen of met anderen los met bouwen. Daarnaast kun je ook met allerlei voertuigen de wereld ontdekken.

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op LEGO Worlds voor Xbox One!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kan alleen meedoen met een geregistreerd account.

  LEGO Worlds

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.