Reageer en Win: Fairy Tail voor de PS4 en Nintendo Switch!

  De hittegolf is ondertussen in Nederland aangekomen en we zweten het weekend in. Om het kwik nog iets meer te laten stijgen, geven we ook nog eens een Nintendo Switch en PS4 exemplaar weg van Fairy Tail!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op 3x twee vrijkaartjes voor de bioscoopfilm Unhinged. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van twee vrijkaarten voor Unhinged zijn geworden... hermannieuwenhuis, jensoostland en wal029!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Fairy Tail voor PS4 en Switch

  We laten de bioscoopbezoekjes even voor wat het is en geven deze week weer een mooie game weg. Twee exemplaren om precies te zijn. In samenwerking met Koch Media mogen we jullie namelijk blij maken met Fairy Tail voor de PS4 en de Nintendo Switch. Deze game is gebaseerd op de gelijknamige manga- en anime-serie en laat spelers in de schoenen stappen van zestien verschillende karakters. Met de bekende personages mag je gaan vechten in de Grand Magic Games om de Fairy Tail guild naar de eerste positie te krijgen.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Fairy Tail

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.