Reageer en Win: DOOM Eternal Collector's Edition voor de PlayStation 4!

  Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de Reageer en Win. Wij blijven deze week lekker in de wereld van DOOM Eternal, want we maken niet alleen de winnaar bekend van het goodie-pakket, maar we geven ook de Collector's Edition weg.

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een heel vet DOOM Eternal goodie-pakket, met onder andere meerdere T-shirts, keychains en een pet. Om dit pakket te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het DOOM Eternal goodie-pakket is geworden... Gipetto!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win - DOOM Eternal Collector's Edition

  Deze week blijven we lekker in de Hel, samen met de Doom Slayer. Samen met Bethesda Softworks Benelux geven we namelijk de DOOM Eternal Collector's Edition weg voor de PlayStation 4! In dit brute pakket kan je natuurlijk de game zelf vinden, maar ook een steelbox om de game in te stoppen. Daarnaast kan je genieten van een DOOM Lore Book, een casette tape met de soundtrack en natuurlijk de kers op de taart: een Doom Slayer helm die je ook daadwerkelijk kan dragen.

  Om kans te maken op dit toffe pakket moeten jullie reageren op minimaal drie artikelen. Des te meer reacties, des te beter natuurlijk. Wij houden van jullie reacties!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.