Reageer en Win: Battlefield V Deluxe Edition voor de Xbox One

Article
vrijdag, 06 maart 2020 om 16:30
img 20200306 154253f1583506158
Voordat het weekend eindelijk weer van start gaat, is het natuurlijk eerst tijd voor de Reageer en Win. Deze week maken jullie kans op de Deluxe Edition van Battlefield V voor de Xbox One!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op tweemaal een PS4-versie van F1 2019 Legends Edition en één Xbox One-versie. Om deze racegame te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaars van de PS4-versies van F1 2019 Legends Edition zijn geworden: JaapieKrekel en elstim!
De winnaar van de Xbox One-versie van F1 2019 Legends Edition is geworden: Loebix!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan krijg je de prijs toegestuurd!

Reageer en Win – Battlefield V Deluxe Edition

Deze week geven we in samenwerking met Vertigo 6 één exemplaar weg van de Xbox One-versie voor Battlefield V, de Deluxe Edition om precies te zijn. In de FPS stappen spelers in de stevige schoenen van soldaten in de Tweede Wereldoorlog. In de verschillende campagnes mag je alle facetten van het wereldwijde strijdtoneel verkennen en in de multiplayer gaat het er weer hard aan toe in verslagen met 64 spelers.
Deze week gooien we ook weer een mooie prijs in de pot voor de kwartaalprijs, namelijk het officiële artbook van Gran Turismo: Sport, waarin alle fabrikanten en auto's worden uitgelicht! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties!
rsz img 20200306 154223f1583506967

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).