Reageer en Win - The Long Dark voor PlayStation 4

  In onze Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Mindscape, SkyBound Games en Hinterland Studio twee exemplaren van The Long Dark voor de PlayStation 4 weg. Bekijk snel de video om mee te doen.

  Vorige week konden jullie kans maken op vrijkaarten voor The House With A Clock In Its Walls, een mooi Johnny English goodie pakket en een exemplaar van Yakuza Kiwami 2 voor de Playstation 4. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Wij hebben twee extra winnaars voor de Johnny English goodie pakket inclusief 2 tickets: jsomers12 en maikelf. Jullie twee hoeven verder niets te doen, de prijzen komen vanzelf jullie kant op!

  Reageer en Win - The Long Dark voor de PlayStation 4

  Deze week maken jullie kans op twee exemplaren van The Long Dark voor de PlayStation 4. In deze game moet je zien te overleven in de ijzige kou, wat een flinke uitdaging is. Pas ook voor de wolven en beren, want de natuur heeft het op je voorzien. Hoe lang kun jij in leven blijven?

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  The Long Dark

  Verkijgbaar vanaf 1 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.