PrePlay - The Wolfenstein Edition: Speel Wolfenstein vóór release als eerste in de Benelux!

Article
door Joep
dinsdag, 29 april 2014 om 17:00
xgn google image
Het is tijd om rechtop in je bureaustoel te gaan zitten en even flink in je ogen te wrijven, want deze informatie wil je goed tot je nemen: XGN roept vanaf vandaag namelijk een geheel nieuwe 'underground' community evenement in het leven onder de naam 'PrePlay'! Op dit evenement zul je als eerste in de Benelux exclusief de mogelijkheid krijgen om op je gemak en in relaxte sfeer een nog niet gereleasde game te spelen. En we gaan gelijk goed van start met The Wolfenstein Edition, in samenwerking met YouTube kanaal NLGamereviews en uiteraard uitgever van Wolfenstein: The New Order, Bethesda.
De datum voor de eerste PrePlay - The Wolfenstein Edition, is geprikt en staat op vrijdag 9 mei aanstaande op ons eigen hoofdkwartier in het hartje van Amsterdam. Op deze datum is het voor jou mogelijk om als allereerste in de Benelux rustig aan de slag te gaan met de Wolfenstein : The New Order, die pas vanaf 20 mei in de winkelrekken ligt.
Zoals gezegd organiseren wij deze editie samen met NLGamereviews en verwelkomen we graag van zowel hun als onze community vijf leden, lekker exclusief en veel speeltijd dus! Wij willen je in onze PrePlay-events graag de kans geven om op een royale manier van de game te genieten, verwacht dan ook een breed arsenaal aan versnaperingen en drankjes!
Wolfenstein: The New Order PrePlay
We verwelkomen de vijf grootste Wolfenstein fans uit beide communities graag op vrijdag 9 mei vanaf 15:30 uur op ons HQ, aan de Keizersgracht 206 te Amsterdam. Natuurlijk willen we dat jij Wolfenstein: The New Order in de beste resolutie op je scherm krijgt, daarom hebben wij PlayStation 4's klaar staan waar je op kunt spelen.
Rond 19:00 uur zullen we de eerste editie van PrePlay rustig ten einde gaan brengen en heb je - na een afscheidsdrankje - nog alle tijd om naar huis terug te keren. Alle tijd daartussen hoef jij alleen maar te genieten van de game en natuurlijk de gezelligheid met onze redactie en de heren van NLGamereviews.
En we sturen jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis...
PrePlay - The Wolfenstein Edition

Details PrePlay - The Wolfenstein Edition

Nog even alles op een rijtje:
  • Datum: 9 mei 2014
  • Aanvang: 15:30 uur
  • Einde: 19:00 uur
  • Leeftijd: 18+
  • Locatie: XGN HQ, Keizergracht 206 te Amsterdam
  • Genodigd: Tien Wolfenstein fans uit de XGN en NLGamereviews community
  • Spelen: Wolfenstein: The New Order op de PlayStation 4

Wat moet jij doen om te winnen?

Omdat dit toch een bijzondere prijs is willen wij wel de grootste Wolfenstein fans de kans geven om aanwezig te zijn. Daarom willen wij van jou weten waarom jij zo graag bij dit PrePlay-event wilt zijn en waarom deze game je zo enorm tof lijkt! Dit kan simpelweg door door een literair hoogwaardig kunstwerk naar ons te sturen via: [email protected]. Of een reactie in de comments achter te laten onder deze video op NLGamereviews (de slimmeriken onder jullie doen dubbel mee om extra veel kans te maken!).
Het is belangrijk dat als je besluit om mee te doen, je zeker weet dat je vrijdag 9 mei ook in de middag aanwezig kunt zijn in Amsterdam. Tevens moet je minimaal 18 jaar oud zijn om deze game te mogen spelen. Doe je best op een originele inzending!

Populair Nieuws

Laatste Reacties