PlayStation Store Update - Zombies en vliegtuigen

Article
door Wouter
woensdag, 18 april 2012 om 18:40
xgn google image
Het is woensdag 18 april en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe PlayStation Store Update. Kortom, maak je klaar voor je wekelijkse portie aan nieuwe demo's, games en downloadbare content.
Deze week heeft Sony een demo van Birds of Steel in de planning staan en mogen we aan de slag met Pure Chess voor de PlayStation Vita. Daarnaast kunnen we morgen ook eindelijk de nieuwe content collectie van Call of Duty: Modern Warfare 3 voor de PlayStation 3 verwachten. Lees snel verder voor de rest van de hoogtepunten.
The House of the Dead 4 (€7,99)
Diegene die vroeger The House of the Dead 4 hebben gemist, krijgen nu de kans om dit verlies in te halen. Voor een kleine acht euro heb je de remake van deze klassieker in huis, met natuurlijk de nodige verbeteringen. Zo is er trophy-ondersteuning, worden er extra levels toegevoegd en is de game geheel speelbaar met PlayStation Move. Is het alweer een tijdje geleden sinds je met die bewegingscontroller aan de slag bent geweest, dan is The House of the Dead 4 misschien wel de perfecte gelegenheid om je Move controller van het stof te ontdoen.
Renegade Ops - The Complete Edition (€16,99)
Renegade Ops dateert alweer van september vorig jaar en sinds de release is er al aardig wat downloadbare content verschenen voor deze titel. Met Renegade Ops - The Complete Edition heb je, zoals de naam al doet vernoemen, het originele spel samen met al het later verschenen materiaal. Het gaat hier om het 'Reinforcements Vehicle' pakket en de uitbreiding 'Cold Strike'. Renegade Ops ontving destijds van ons een mooie 8,0 in de recensie, dus het is zeker een titel die een paar minuutjes van je aandacht waard is.
Demo: Birds of Steel
En een PlayStation Store Update is natuurlijk geen update zonder een nieuwe demo. Deze week kunnen we aan de slag met Birds of Steel. Dit spel brengt de alom bekende Tweede Wereldoorlog setting weer naar voren en plaatst je in de cockpit van een Amerikaans militair vliegtuig. Bekende slagen bij plekken als Pearl Harbor en Wake Island zullen allemaal voorbij komen. Onze recensie staat sinds een paar weken online en hier belonen wij deze titel met een 6,5. Dit is dan ook de uitgelezen kans om het spel zelf eens aan de tand te voelen als je nog twijfels hebt.
PlayStation Vita App: Paint Park
Met deze nieuwe update wordt er ook een nieuwe gratis applicatie beschikbaar gesteld voor de PlayStation Vita. Paint park laat je door middel van het touchscreen schrijven, tekenen, kleuren en geeft je ook nog eens de mogelijkheid om met gemaakte foto's aan de slag te gaan. Zeker een app waar je jouw creativiteit op de vrije loop kunt laten gaan.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst kun je op het officiële PlayStation Blog terecht.

Populair Nieuws