PlayStation Store Update - Ratchet & Clank: QForce en LEGO In de Ban van de Ring

Article
door Wouter
donderdag, 29 november 2012 om 11:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
De stoomboot is aangemeerd, de Zwarte Pieten strooien met pepernoten en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: Sinterklaas is weer in het land. De tijd van het jaar dat je gezellig met je familie en vrienden bij elkaar komt, maar bovenal het moment waarop je cadeautjes krijgt. Want hoe jong of oud je ook bent iedereen houdt wel van een presentje op zijn tijd, en waar kun je nou beter cadeaus kopen dan in de PlayStation Store. Met deze week de release van de nieuwe Ratchet & Clank game en de klassieker Ace Combat Assault Horizon.
Ratchet & Clank: QForce (€14,99)
Ontwikkelaar Insomniac Games heeft zich met de Ratchet & Clank serie aardig op de kaart weten te zetten en de studio is daarom ook nog lang niet klaar met de franchise. Deze week mogen we weer een titel in de langlopende serie verwelkomen en wel Ratchet & Clank: QForce. Deze game gaat ondanks de recentere titels weer terug naar zijn roots en brengt de klassieke gameplay zoals we die kennen. Het avontuur mag dan misschien wel iets kleiner zijn dan je normaal gesproken gewend bent, maar de coöperatieve en competitieve multiplayer modi zullen voor eindeloze uren aan speelplezier zorgen. Voor de liefhebbers is er ook een demo beschikbaar.
Ace Combat Assault Horizon (€19,99)
Ace Combat Assault Horizon verblijdt al enige tijd de fans van luchtgevechten, maar nu kun je zelf deze retail game ook tegen een redelijk prijsje in huis halen. Spelers kruipen in de huid van de luitenant kolonel William Bishop die op een missie wordt gestuurd door de NAVO. Zijn taak is om een einde te maken aan een groep rebellen in Afrika. De opdracht lijkt simpel, maar al snel blijkt dat de rebellen beter voorbereid zijn dan aanvankelijk werd gedacht. Verwacht razendsnelle actie met vliegtuigen die je om de oren vliegen terwijl je zelf in je eigen voertuig stapt en het luchtruim betreedt. In de recensie beloonden wij Ace Combat Assault Horizon vorig jaar met een 8,0.
Warhammer 40,000: Space Marine Ultimate Edition (€19,99)
Een tweede klassieker die deze week zijn intrede maakt in de PlayStation Store is Warhammer 40,000: Space Marine. En net als zo veel andere ontwikkelaars, heeft Relic Entertainment aardig wat downloadbare content uitgebracht voor zijn creatie. Materiaal dat je nu tezamen met de game in één pakket binnen kunt slepen. In Warhammer 40,000: Space Marine kruip je in de huid van een genetisch gemanipuleerd supermens dat de taak op zich krijgt gelegd om een complete beschaving te redden van de ondergang. En hoe ga je dat doen denk je? Met zo veel mogelijk geweld natuurlijk. Onze ervaringen lees je terug in de recensie.
Demo: LEGO In de Ban van de Ring
Deze week mogen we ook met een demo aan de slag en wel met een van LEGO In de Ban van de Ring. De nieuwste titel in een franchise die al heel wat jaren mee gaat, maar desondanks nog steeds ons hart weet te stelen. In deze game zie je de welbekende LEGO-figuurtjes die het verhaal van de Lord of the Rings films na spelen. Dat betekent voor de gebruiker dat hij kan spelen als de vele karakters die het verhaal te bieden heeft. Ieder met zo zijn eigen specialiteiten. En natuurlijk is de bekende LEGO-humor ook weer in al zijn glorie terug te vinden.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Aankomende woensdag is er weer nieuw materiaal voor de PlayStation Store, maar voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.