PlayStation Store Update - I Am Alive en Ridge Racer

Article
door Wouter
woensdag, 04 april 2012 om 18:30
xgn google image
Zet je PlayStation 3 en PlayStation Vita maar alvast aan want het is weer woensdag. Dat betekent dat er weer allerlei nieuwe games en demo's in de PlayStation Store staan, die wij hier kort zullen bespreken.
Misschien wel de meest spectaculaire titel in deze update is I Am Alive. Op de Xbox 360 is deze game al sinds een maand te downloaden, maar nu kunnen ook PlayStation Network-gebruikers met deze titel aan de slag. Verder kunnen we op de PlayStation Vita lekker gaan racen met de nieuwe Ridge Racer demo. Lees dus snel verder!
I Am Alive (€14,99)
Kun je maar geen genoeg krijgen van de post-apocalyptische setting dan is I Am Alive iets voor jou. Op spectaculaire gevechten met allerlei gemuteerd gespuis hoef je echter niet te rekenen. In deze titel zul je alleen mensen tegenkomen. Tenminste, wat er van hen over is. Een wereld waar iedereen op zichzelf is aangewezen doet iets met je persoonlijkheid. De mensen die je in deze avonturengame tegenkomt hebben over het algemeen dan ook iets duisters over zich heen hangen. Dat het een spannende titel is blijkt wel uit de recensie, waar we het spel met een prachtige 9,0 belonen.
WHO WANTS TO BE A MILLIONAIRE (€14,99)
Een miljonair worden; wie wil dat nou niet? Dit spel ligt eigenlijk al een tijdje in de digitale schappen, maar vanaf vandaag zijn er twee nieuwe bundels beschikbaar die het spel samen met twee extra vragen-pakketten bundelen. De 'Active' bundel brengt een flink aantal vragen over sport met zich mee en de 'Entertainment' bundel vragen over muziek en film. Per stuk gaan deze collecties voor een kleine vijftien euro over de toonbank.
Demo: MUD - FIM Motocross World Championship
Op 13 april ligt MUD - FIM Motocross World Championship pas in de winkels, maar vandaag kun je alvast een voorproefje krijgen van deze titel. Het is een off-road racegame die flink wat modder in het rond laat vliegen. Verwacht geen realistische simulatie, maar gewoon een arcade racegame waar geen enkele stunt onmogelijk is. Probeer de demo vandaag nog en oordeel zelf. De recensie zal binnenkort op XGN komen te staan.
Vita demo: Ridge Racer
Om nog maar even in het race sfeertje te blijven is er ook nog een demo van Ridge Racer voor de PlayStation Vita. In de recensie werd deze titel met een 5,0 dan wel niet zo goed beoordeeld, maar nu kun je zelf een testritje maken met het spel. Als we de recensie mogen geloven dan zit het met de actie in ieder geval wel goed, alleen laat de hoeveelheid content een beetje te wensen over. Met de demo weet je dus in ieder geval wel dat je een wild ritje wacht.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Mocht je hier nog niet genoeg aan hebben dan kun je voor de volledige lijst hier terecht.

Populair Nieuws