PlayStation Store Update - Guardians of Middle-Earth & LittleBIGPlanet Karting

Article
door Wouter
donderdag, 06 december 2012 om 9:30
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Gisteren was het woensdag 5 december. De dag dat Sinterklaas met zijn hulpjes de huizen langsging, maar ook de dag dat de PlayStation Store weer een update ontving. Mocht de goedheiligman een beetje schaars zijn geweest in het uitdelen van games, dan zul je jezelf maar even moeten trakteren op wat nieuw virtueel plezier. Deze week kan dat perfect met het nieuwste spel in de Lord of the Rings franchise, Guardians Of Middle-Earth. Of wat dacht je van de demo van LittleBIGPlanet Karting?
Guardians of Middle-Earth (€14,99)
We mochten onlangs al LEGO In de Ban van de Ring verwelkomen op menig platform en nu zal de legendarische serie zich ook op de hardcore gamer richten met Guardians of Middle-Earth. Bij deze titel licht de focus op de multiplayer modus en zien we het populaire battle arena-genre terug keren. Je kunt dus wel stellen dat een goede samenwerking cruciaal is. Je loopt immers net als bij Mordor niet zomaar even de basis van de tegenstander binnen. Dit vergt een sterk team van vijf personen dat elkaar helpt en samen aanvallen uitvoert. Wil jij weten of je over deze capaciteiten beschikt dan kun je eerst ook even demo uitproberen.
Mass Effect (€14,99)
Nog een serie die zichzelf aardig op de kaart heeft weten te zetten is Mass Effect. Een trilogie die zich na grote vraag van het publiek ook aan de PlayStation 3 heeft gewaagd. De laatste twee delen zijn al verkrijgbaar, maar nu is ook het eerste deel voor een zacht prijsje uit de PlayStation Store te vissen. Mocht je dus willen weten hoe de carrière van Shephard als intergalactische held is begonnen dan is dit je kans. Toen de game vijf jaar geleden het levenslicht zag voor de PC en Xbox 360 zijn wij ook al in het harnas geklommen om het op te nemen tegen de Reapers. Ons destijdse oordeel vind je hier terug.
Rotastic (€9,99)
Met Rotastic hebben we wederom te maken met een titel die al sinds een tijdje elders te verkrijgen is. In deze 2D-arcadegame neem je de controle over een ruig mannetje dat door te slingeren zo veel mogelijk muntjes probeert te verzamelen. Door op de juiste momenten je touw vast en weer los te maken zul je je een weg door de levels moeten banen. Naast een multiplayer modus is er een campaign die zeven werelden op je scherm tovert met daarin meer dan zeventig levels.
Demo: LittleBIGPlanet Karting
Deze update wordt afgesloten met een demo van LittleBIGPlanet Karting. Een game waar wij in de recensie aardig positief over waren en met een 8,8 beloonden. Hiermee bewijst Sony wel dat de trouwe aanhang nog lang niet klaar is met de LittleBIGPlanet serie. Ja, wat kunnen we erover zeggen. Het creëren en delen van zelf gemaakte content is gewoon tijdloos en zorgt al sinds het allereerste uur voor hoge cijfers. En met LittleBIGPlanet Karting is er weer een game waar de echte creatievelingen onder ons zich weken zo niet maanden mee kunnen vermaken.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Voor de volledige inhoud kun je terecht op het PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd kun je weer nieuw materiaal verwachten in de PlayStation Store.